Ova Zara jakna će se jako brzo rasprodati

Retro štih uvijek je u modi, a čini nam se da ga ove sezone možemo prepoznati u više odjevnih komada nego inače. Jedan od takvih je i jakna high street brenda Zara, koja nam je nedavno zapela za oko, a za koju vjerujemo da se neće još dugo zadržati na policama.

Naime, radi se o kratkom modelu bajkerske jakne od imitacije kože koja bi lako mogla postati jedan od go-to odjevnih komada u vašem ormaru ove jeseni. S obzirom na njezinu tamno smeđu boju, lako se kombinira, i nije rezervirana samo za outfite smeđih nijansi. A s obzirom da već sada znamo da ćemo ove jeseni i zime rado nositi hlače širokih nogavica, kraći modeli jakni odlično će komplementirati upravo takav kroj hlača, što nije iznimka ni za ovaj model.

Baš kao i na rukavima, i iznutra je jakna obložena krznom, što ju čini odličnom i za hladnije zimske dane, čime ćete ovaj model zaista moći nositi dulji period, od početka jeseni, pa sve do ranog proljeća. Dok cijela jakna odaje sportski dojam, bogat krzneni ovratnik dodaje i notu otmjenosti, pa u ovom modelu nipošto nećete izgledati prejednostavno.

Ako joj još prirodamo bajkerske čizme koje su nam ove godine već ušle u fokus, onda dobivamo stvarno cool outfit s konkretnim komadima iz kojeg vjerujemo da se nećete skidati cijele sezone. Jakna je dostupna na službenoj Zarinoj stranici po cijeni od 79,95 eura, a sugeriramo da s kupnjom ne čekate predugo jer vjerujemo da bi se mogla razgrabiti za čas!


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0