Ova Zara Home fotelja je komad koji se uklapa u svaki interijer

Kad se radi o komadima za uređenje doma koji izgledaju poput dizajnerskih, no pristupačnijih cijena, prva postaja nam je uvijek španjolski brend Zara Home. Uvijek jednostavni komadi, koji izgledaju profinjeno, u kolekciji brenda pronalazimo brojne komade koji se savršeno uklapaju u minimalističke interijere. Jedan od takvih je i teddy fotelja, odnosno naslonjač iz nove kolekcije, koju smo instantno poželjeli u svom domu!

Radi se o tapeciranom komadu koji krasi umjetno krzno u snježno bijeloj nijansi te drveni okvir od jasena. Ovaj niski naslonjač je izrazito jednostavne, pomalo retro siluete te nema naslon za ruku niti neke druge detalje.

S obzirom na nenametljiv izgled i malu veličinu, radi se komadu koji će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor, od manjih soba gdje će možda izgledati dominantno, do većih prostorija u kojima će donijeti profinjen završni touch u interijer. Unatoč tome što se rado o izrazito minimalističkom komadu, zbog tapeciranog materijala radi se i onome koji je pritom jako udoban te u kojem ćete uživati.

Ova preslatka fotelja dostupna je za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda po cijeni od 259 eura. U nastavku otkrijte još detalja ovog minimalističkog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0