@edie_parker

Ova torbica postala je glavni hit na TikToku, a evo i zašto

Koliko god se tješili time da društvene mreže i nemaju tako velik utjecaj na nas, od toga ne možemo pobjeći, pogotovo kad su u pitanju moda i modni dodaci. A među njima je i jedna torbica, koju nismo mogli ne zamijetiti. Edie Parker jedan je od brendova čija popularnost trenutačno ekstremno raste upravo zbog hit torbice koja nam svako malo iskače na tikToku.

Riječ je o Burn Clutch torbici metalik odsjaja koja je dostupna za kupnju u srebrnoj, zelenoj te ljubičastoj boji. Ova torbica idealne je veličine da vam u nju stane sve za večernji izlazak, a ono što je čini posebnom jest da ima pametnu futrolu sa strane koja je namijenjena za upaljač, kako bi bio pri ruci u svakom trenutku. 

Sitnice poput upaljača uvijek nestanu u bespućima torbica, čak i onih najmanjih, a ovako ste sigurni kako će vam upaljač uvijek biti pri ruci i da ga neće izgubiti. Uz to, zanimljiva značajka ove torbice odličan je i conversation starter, jer nema šanse da se razgovor o torbici neće pokrenuti nakon što pokažete gdje je skriven upaljač.

View this post on Instagram

A post shared by Edie Parker (@edie_parker)

Ova clutch torbica dostupna je po cijeni od 295 američkih dolara, ali u ponudu je nedavno stigla i nova verzija koju krasi lanac pa se torbica može nositi i u crossbody varijanti.

@audreypeters

Replying to @vintagechanelgirl4 the coolest party trick i’ll ever have #lighterbag #bagwithalighter #luxurytiktok #fashiontiktok #tiktokfashion #clutch #designerbag #luxurybag #luxuryunboxing #designershopping #designerunboxing #luxuryhaul #designerhaul #styleinspiration #partytrick

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Taj model torbice dostupan je u metalik ružičastoj, srebrnoj, crnoj i zelenoj boji, a cijena iznosi 325 dolara. Torbice možete pronaći na Edie Parker webstranici, ali požurite jer će se, sudeći po popularnosti na društvenim mrežama, vrlo brzo rasprodati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@edie_parker), Edie Parker

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0