Ova prugasta sofa nalazi se na vrhu naše liste želja!

Da su Danci majstori kad je dizajn u pitanju potvrđuje se iznova, a dokaz toga je i sofa koju je brend za uređenje interijera Ferm Living kreirao u suradnji s muzejem suvremene umjetnosti Louisiana u Danskoj. Muzej smješten u predgrađu Kopenhagena inspirativno je mjesto, ne samo zbog djela koja vise u njemu, već i zbog arhitekture i odlične povezanosti interijera i eksterijera, odnosno prirode koja ga okružuje. A upravo je nenametljivo uređenje tog muzeja, koje nimalo ne preuzima pozornost od umjetnosti, a opet izgleda elegantno, bilo inspiracija za suradnju Louisiana x Ferm Living.

Kultna sofa Rico, koja postoji u verziji dvosjeda, trosjeda i četverosjeda te kao fotelja, dobila je novo ruho nadahnuto kontrastnim interijerom muzeja. Njihova značajna igra s tim kontrastima u bojama i materijalima nadahnula je karakterističnu tkaninu Louisiana x Ferm Living. Udobna i ikonična sofa tako je prekrivena odvažnom prugastom tkaninom s crnim i pješčanim prugama koja će ostaviti dojam u svakom domu.

Osim što se ističe, uzorkom, tkanina je i teksturirana što dodatno pridonosi atraktivnosti Rico sofe u ovoj verziji. Voluminozna i zaobljena struktura sofe tako je u kontrastu s grafičkim linijama koje se nalaze na tkanini izrađenoj u kombinaciji vune, viskoze, lana, pamuka, poliestera i akrila.

Klasična, ali odvažna sofa, djeluje nevjerojatno udobno, a ovaj kultni dizajn izrađen u Italiji dostupan je za kupnju putem službene stranice brenda Ferm Living po cijeni od 3459 eura za dvosjed verziju. Čak i da ste potpuni minimalist i zazirete od uzoraka u svojem interijeru, ovo je komad koji vam sigurno neće dosaditi, a svakom će prostoru dati dozu posebnosti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Ferm Living

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0