Ova krema za područje oko očiju s retinolom odličan je saveznik za borbu protiv starenja

Naše oči pričaju priču o našim životima – one su ogledalo duše i izražavaju tko smo i emocije koje osjećamo. Ipak, oči često mogu i izgledati umorno. I što se više smiješimo, to se više bora pojavljuje na površini kože, zbog čega djelujemo još iscrpljenije i, u konačnici, starije. Retinol je dokazani sveti gral u borbi protiv tih bora. Ali retinol može i nadražiti, osobito osjetljivo je područje oko očiju.

Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom području oko očiju. Krema Blue Pro-Retinol, nova krema za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

Krema Blue Pro-Retinol pruža učinkovit tretman protiv pojave znakova starenja na koži koji je primjeren za oči i koji su odobrili oftalmolozi. Formula također poštuje “Plave obveze” brenda Biotherm te je veganska, 99 posto biorazgradiva i 95 posto prirodnog podrijetla. Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta, smanjuje podočnjake već prvi tjedan, a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95 posto žena.

3 GLAVNA PROBLEMA S KOŽOM OKO OČIJU

Koža oko očiju je osjetljiva. Od dva do pet puta je tanja od kože na ostalim dijelovima tijela. Budući da dnevno trepnemo do 10.000 puta, pri čemu je angažirano određenih 14 mišića, koža oko očiju gotovo je neprekidno u pokretu. S vremenom se kvaliteta kože pogoršava zbog kumulativnih učinaka kronološkog starenja i čimbenika okoliša, od kojih je najštetnije sunce.

Između dvadesete i tridesete godine života doživljavamo privremene znakove poput dehidracije, umora, podočnjaka i otečenosti ispod očiju. Oko četvrdesete godine života koža vjeđa već je malo otečena zbog ponavljajućih pokreta kružnog mišića vjeđe, a male izražajne bore također se pojavljuju u kutovima očiju. U pedesetim se godinama donji kapak mijenja jer se formira višak kože koji se spaja sa skupinom masnih stanica i uzrokuje otečenost ispod očiju. Oko šezdesete godine života bore se produbljuju, gornji kapci postaju još teži, a završetak obrva opada, gotovo zatvarajući oči. Udubljene sljepoočnice uz donje kapke i otečenost mogu odavati dojam izrazitog umora, a spuštanje mekog tkiva s vrha jagodičnih kostiju naglašava podočnjake.

TEKSTURA BALZAMA KOJI SE STAPA S KOŽOM I TAKO POGODUJE OSJETILIMA

Brend Biotherm poznat je po spajanju pionirske bioznanosti s jedinstvenim teksturama koje pogoduju osjetilima. Pri formuliranju kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol suočili smo se s nekoliko izazova: mora učinkovito prenositi sastojke u kožu, a pritom ostati ugodna za upotrebu i kompatibilna s rutinama šminkanja žena. Krema za područje oko očiju Blue Pro-Retinol ispunjava sve te izazove, nadmašujući očekivanja s nevjerojatno dekadentnom tehnologijom balzama koji se stapa s kožom. Uz lagani miris, tekstura koja se stapa s kožom brzo se upija, što znači da nema potrebe za intenzivnom masažom koja bi mogla nadražiti osjetljivo područje oko očiju.

Nanošenje kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol:

  1. Prstenjacima utapkajte količinu veličine zrna oko područja svakog oka
  2. Nježno utapkajte formulu po cijelom području oko očiju kako biste smanjili otečenost i potaknuli protok krvi
  3. Za podizanje i glatkoću umasirajte proizvod pokretima nalik na dizanje valova

Kremu za područje oko očiju Blue Pro-Retinol možete integrirati u vašu redovnu rutinu njege kože, i za vaš dnevni i za noćni režim, nakon uobičajenog seruma ili kreme Blue Pro-Retinol Multi-Correct i prije sredstva za zaštitu od sunca. Krema će uskoro biti dostupna u Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0