Piše Rita Rumora.

Nova kolekcija Esmara by Heidi Klum  danas kreće u prodaju, a ja sam odabrala svoje favorite i uklopila ih svoj svakodnevni stil.  U “Lets Celebrate” kolekciji naći ćete apsolutno sve potrebno za nadolazeće partyje, ali i za hladnije zimske dane. Šljokaste haljine i šosevi, statement sakoi, jednostavne i vječne crne clutch torbice, trenutno popularni teddy bear kaputi ili pak vječne crne skinny traperice – Lidl je po atraktivnim cijenama ponudio ponešto za sve ljubiteljice mode. Ova kolekcija namijenjena je najviše za party sezonu, a ja iako nisam baš neki preveliki ljubitelj iste, šljokaste komade rado sam ukomponirala u svoje svakodnevne stylinge, jer tko kaže da šljokice ne možemo nositi svaki dan?

(Sako – 199,00 kn)

Dolazimo do mojeg najvećeg oduševljenja i favorita u kolekciji – kaputa. Vječni crni kaput koji kombiniram na crni remen moj je must-have. Iako na prvu ruku izgleda klasično, njegov kroj dopušta nam da ga baziramo na otmjenije noćne stylinge, ali i da postane statement komad za dnevne lookove.

(Kaput 222,00 kn)

U nastavku pogledajte kako sam ukomponirala svoje favorite iz Let’s Celebrate kolekcije te koje sam još komade odabrala za svoj ormar.

(Traperice  111,00 kn) 

(Sako 199,00 kn)

(Haljina – 149,00 kn )

(Top 49,00 kn)

(Torbica 89,90 kn)