Otvorena nova lokacija zagrebačke craft pekarne Bread and Deli by Noel!

Lanac Bread & Deli by Noel nastavlja širenje svojih craft pekarni u metropoli

Prošle subote otvorena je nova lokacija jedne od najpopularnijih zagrebačkih pekarni Bread and Deli by Noel, čime se njihov broj u Zagrebu sada popeo na tri. Uz originalnu adresu Popa Dukljanina 1 i Masarykovu 24, treća lokacija nalazi se na Iblerovom trgu 6.

Ponuda je i ovdje ostala ista, pa se tako mogu pronaći proizvodi pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, poput raznih vrsti sourdough kruha, finih foccacia s mortadellom i mozzarellom, vege sendviča s humusom, slasnih kroasana sa šunkom i sirom, a od slatkih zalogaja tu su lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tarta s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasana s maslacem te lješnjakom, maritozzija, babki i sl. Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa te postavljaju visok standard za sve domaće zanatske pekarnice.

U Bread and Deliju možete kupiti i sjajnu kombuchu, koju za njih priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak. Ovaj prirodni adaptogen vraća organizam u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, kao što su probiotici, vitamini B skupine, vitamin C, antioksidansi, aminokiseline, minerali, enzimi i važne organske kiseline.

U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti ujedno i njihova centralna lokacija za pripremu proizvoda. Craft pekarne u posljednjih nekoliko godina doživjele su pravi boom u Zagrebu, a Bread and Deli by Noel jedan je od originalnih aktera na sceni, koji ovim ambicioznim potezom nastavlja širenje svojih craft pekarni.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0