Otvoren pop-up dućan za ljubitelje gadgeta!

Cvjetni trg oduvijek je bio kultna lokacija Zagreba kada govorimo o shoppingu ili ispijanju kava u centru događanja. Upravo se na ovoj hit lokaciji, u samom centru Zagreba, otvorilo i novo Samsung Pop Up prodajno mjesto. Unutar Pop Up-a posjetitelji mogu istražiti sve najnovije pametne uređaje, uživati u Experience zoni za noćno fotografiranje ili se okušati u fitness bike zoni koja ukazuje pozitivan utjecaj suvremene tehnologije na wellbeing modernog čovjeka.

Wellbeing je u posljednjih godina postao pravi trend, a da je važno brinuti o njemu složila su se i poznata hrvatska lica: Antonija Blaće, Luka Nižetić, Anamaria Raić, Mia Dimšić, Jelena Glišić, Goran Čižmesija, Maša Zibar i drugi, koji su u novootvorenom Samsung Pop Up kutku imali priliku isprobati pametnu tehnologiju za ulaganje u zdravlje i općenito kvalitetu života.

Luka Nižetić

Koju ulogu pametni sat i pametni telefon igraju u zdravim navikama

U Pop Up-u okupili su se poznati hrvatski celebrityji koji su i sami pobornici zdravog načina života te im je svaka pomoć od tehnologije dobrodošla, a upravo u tome im pomažu i Samsung Galaxy uređaji. Na ovom druženju, Luka Nižetić i Jelena Glišić iskušali su se u fitness bike zoni gdje su testirali sve mogućnosti inovativnog Galaxy Watch4 pametnog sata. Osim što su mjerili vlastitu potrošnju kalorija i prijeđene kilometre, upoznali su se i s BIA (Bioelectrical Impedance Analysis) senzorom koji im je u svega nekoliko sekundi izmjerio tlak, razinu kisika u krvi te otkucaje srca. Dodatno, predstavila im se i simpatična opcija Sleep scores za praćenje ritma spavanja.

Antonija Blaće

Galaxy Watch4 donosi brojne mogućnosti, s velikim naglaskom na Samsung Health aplikaciju koja vjerodostojno prati svaki korak u pogledu zdravlja, dok se spajanjem uređaja na pametni telefon otvara pravi set-up za fitness i well-being.

Što se krije iza “Samsung Moon Gardena”?

Ipak, glavni spektakl ovog druženja bio je magični Samsung Moon Garden – noćni vrt ukrašen cvijećem ispod mističnog neba koji stvara savršen photo kutak za isprobati inovativnu Nightography značajku nove Galaxy S22 serije pametnih telefona. Značajka omogućava besprijekorne noćne fotografije te snimanje oštrih i jasnih videozapisa u mraku ili okruženjima sa slabim osvjetljenjem – kamera koja doslovno pretvara noć u dan.

Ovu dosad najinteligentniju Samsung kameru isprobale su i Mia Dimšić i Jelena Glišić koje su uživale u očaravajućim fotografijama snimljenim na Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu. Uz Galaxy S22 seriju, u Samsung Pop up prodajnom mjestu izloženi su i trendi preklopni uređaji iz Z serije, nova Galaxy Tab S8 serija tableta, kao i ostali pametni telefoni iz Samsung ponude.

Jelena Glišić

Ponuda u novom Pop Up-u

U novom Pop Up prodajnom mjestu na Trgu Petra Preradovića 3 (Cvjetni trg) u Zagrebu sve do 31. svibnja možete isprobati svu čaroliju prekrasnog Samsung Moon Garden-a i noćne fotografije te sudjelovati u nagradnom natječaju u kojem možda baš vi osvojite novi Samsung Galaxy S22 uređaj! Osim toga, Samsung je za sve posjetitelje pripremio i posebnu promociju koja traje do 31. ožujka, a više informacija možete pronaći na ovom linku.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0