Branka Krstulović

Otvoren novi Lei Lou butik u centru Zagreba!

Otvorenje novog butika modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba, u Ilici, privuklo je brojne poznate dame koje su jedva dočekale priliku da napokon zablistaju u svojim najboljim izdanjima. Ambasadorice i prijateljice branda među kojima su se isticale Branka Krstulović, Maja Šuput, Iva Radić, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić i Petra Kurtela pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto.

Aleksandra Dojčinović

Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom, nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 metara kvadratnih, djelom arhitekta Ante Vrbana, u kojem na jednom mjestu mogu kupiti sve što im treba za apsolutno svaku Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri priliku, od odjeće do cipela i modnih dodataka. Najviše je pažnje, očekivano, privukla upravo nova Lei Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom.

Aleksandra Dojčinović i Ante Vrban

“Zbog epidemioloških mjera otvorenje smo podijelili na dva dana, kako bismo mogli sve ugostiti i na pravi način proslaviti s našim vjernim klijenticama i ambasadoricama. Bilo je vrlo zahtjevno sve organizirati na taj način, no maksimalno smo se prilagodili situaciji i svi smo se u konačnici, vjerujem, odlično zabavili. Svima su nam nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeramo. Zato sam se, sa svojim timom suradnika, potrudila mojim dragim Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje. Bile su to zaista lijepo ugođene koktel zabave u Ilici 15”, izjavila je poznata dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

Branka Krstulović
Iva Radić
Judita Franković Brdar
Petra Kurtela
Processed with VSCO with preset
Maja Šuput

Fotografije: John Pavlish