Otvoren je prvi virtualni kafić u Hrvatskoj – Filip’s coffee shop

Ljubitelji kave i Instagrama napokon su došli na svoje – „otvoren“ je Filip’s coffee shop, prvi online kafić u Hrvatskoj, odlična virtualna destinacija za sve koji obožavaju provoditi vrijeme ispijajući kavu i opuštajući se uz dobar razgovor i literaturu.

Istina, kavu ćete si morati skuhati sami, ali u Filip’s coffee shopu pronaći ćete šaroliko društvo kao i u svakom pravom kafiću.

U Filip’s coffee shopu dočekat će vas barista Filip koji će vam pokazati puno zanimljivih stvari i dati pokoji savjet – možete pročitati novosti o umjetnosti, kulturi i raznim trendovima koji nas okružuju. Dobit ćete preporuku za dobru knjigu, a s Filipom možete i prokomentirati pročitane naslove- dovoljno mu je  samo poslati poruku.

Filip’s coffee shop je mjesto gdje nešto za sebe mogu pronaći i zaljubljenici u fotografiju, poeziju i dobru glazbu, a  mogu se provjeriti djela talentiranih imena s lokalne i regionalne scene. Možda baš tamo upoznate nekoga tko dijeli istu strast kao i vi!

S obzirom na to da se nalazite u virtualnom okruženju, u Filip’s coffee shopu možete susresti i neka od poznatih imena društvenih mreža. Prvi online kafić u Hrvatskoj već su posjetili Andrea Andrassy, Ella Dvornik i Luka Bulić. U live javljanjima tijekom protekle tri subote popili su kavu i popričali s pratiteljima, ali i podijelili s njima koje knjige vole čitati, koje filmove vole gledati i naravno koju kavu vole piti. S kim ćete ovu subotu moći piti kavu otkrijte na  Filip’s coffee shop kanalu.

Kako online kafić nema radnog vremena, navratite kada god poželite i dajte  si oduška uz šalicu dobre kave i zanimljivog sadržaja. Vidimo se!

Fotografije: Christie Tyler

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0