Otvoren Izipizi dućan u Splitu!

Konačno je i Split, grad u kojem su sunčane naočale neizostavan modni dodatak i pokazatelj odličnog stila njegovih građana, dobio IZIPIZI store. Već znamo da Dalmatinci ne pristaju na kompromis kad su naočale u pitanju, stoga je omiljeni francuski brend naočala IZIPIZI već samim svojim otvorenjem izazvao veliko zanimanje ljubitelja sunčanih i dioptrijskih naočala te zadovoljio ukuse i onih najizbirljivijih.

Jelena Rozga

IZIPIZI store u kojem prevladava žuta boja, simbol je dugih sunčanih dana koji su glavno obilježje Dalmacije te stoga nijedan dan nije moguć bez sunčanih naočala. Oduševljenje novom Glazed Ice kolekcijom nisu krili brojni poznati Splićani poput Jelene Rozge, Aljoše i Anamarije Asanović, Fani Čapalije i brojnih drugih.

Fani Čapalija

U novootvorenom prostoru, u strogom centru grada na Morpurgovoj poljani 1, osim postojećih modela naočala, predstavljena je i nova Glazed Ice kolekcija napravljena kao hommage moći prirode i ljepoti transformacija u njoj. Predstavlja promjenu prirodnih materijala ilustrirajući njihovo putovanje od čvrstog do tekućeg, baš kao kocka leda koja se topi na suncu i mijenja svoj izgled. Površina proizvoda je sjajna i reflektirajuća kao da je prekrivena vodom, dok je unutrašnjost neprozirna poput limuna punjenog sorbetom.

Brend koji su 2010. godine osnovali Charles Brun, Quentin Couturier i Xavier Aguera, transformirao je dotadašnju paradigmu o naočalama kao o razmjerno skupom modnom dodatku i dokazali da nam moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti dostupne i po razumnim cijenama. Nije pretjerano reći da su od tada IZIPIZI naočale osvojile svijet, budući da ih se danas može pronaći na svakoj relevantnoj dizajnerskoj adresi, kao što su Merci concept store u Parizu, Isetan u Tokiju, Dover Street Market trgovinama diljem svijeta, MoMA- design store u New Yorku ili Selfridgesu u Londonu.

Aljoša Asanović

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu.

Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne , prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.

Anamarija Asanović
Barbara Kurtović
Katarina Smolić
Mia Pauletić
Sonja Dvornik i Mia Pauletić
Vedrana Ilić

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0