Otkrivena tajna ljepote – Jennifer Lopez predstavila prvu liniju kozmetike JLo Beauty!

Glazbena diva Jennifer Lopez, čiji je izgled predmet žudnje žena diljem svijeta, predstavila je vlastitu liniju proizvoda za njegu kože – JLo Beauty!

Plesačica, pjevačica, glumica, poduzetnica… Sve su to titule koje opisuju Lopez, jednu od najpoznatijih holivudskih zvijezda, čija je karijera započela prije 34 godine. Osim što je poznata po svojoj bogatoj karijeri i nastupima, plijeni pozornost i zbog fantastičnog tijelu koje u 51. godini života ponosno pokazuje te prepoznatljivom sjaju kože te je svima primjer kako bismo se uvijek trebali truditi oko svojeg zdravlja i izgleda. Iako su po medijima kružile brojne priče da od glave do pete koristi isključivo kremu La Mer Crème de la Mer, latino diva je to opovrgavala, a sada znamo i zašto.

Naime, otkrivena je tajna ljepote njezinog izgleda, odnosno predivnog sjaja kože koji Lopez održava linijom kozmetike s vlastitim potpisom, a koja se sastoji od sedam beauty proizvoda te jednog suplementa. Ono što ističe kao najvažniji sastojak je maslinovo ulje, koje je njezinna majka koristila kao lijek za sve probleme.

Upravo zahvaljujući tome nastao je i koncept iza JLo Beauty Olive Complex, mješavine njegujućeg i umirujućeg skvalana, fermentiranog maslinovog ulja, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ekstrakta lišća masline. U proizvodima JLo Beauty u osnovi je upakirano ono što Lopez naziva “5S“- sleep (spavanje), sunscreen (zaštitni faktor), serum, suplement i sano, izvedenicu iz španjoske riječi vivir sano što znači zdravo živjeti. Istražili smo sve o njezinim proizvodima, a rezultate možete pronaći u nastavku.

That Hit Single Gel Cream Cleanser

Ovo kremasto sredstvo za čišćenje lica nježno uklanja višak sebuma i šminke pomoću glikolipida, dok rižine mekinje, kokos i korijen japanske biljke dvornik smiruju iritaciju. Ranije spomenuti, poseban kompleks JLo Beauty Olive Complex vraća vlagu natrag u kožu, osiguravajući vam čistu i blistavu put.

That JLo Glow Serum

Lopez tvrdi da ćete odmah nakon nanošenja ovog seruma imati predivan sjaj na licu i zategnutiju kožu. Čarolija je u formuli, koja uključuje matricu dobivenu od šećera koja pomaže u stvaranju efekta faceliftinga. Serum sadrži i fermentirani japanski rižin sake za posvjetljivanje lica.

That Limitless Glow Sheet Mask

Svaka sheet maska, koja ima trakice oko ušiju kako bi fiksirano ležala na licu, dolazi natopljena s gotovo 30 mililitara That JLo Glow Seruma.

That Blockbuster Wonder Cream

Hidratantna krema pomaže u njezi kože pomoću dobro poznatih sastojaka – hijaluronske kiseline, peptida i fermenta na bazi kvasca.

That Big Screen Broad Spectrum SPF 30 Moisturizer

Osim maslinovog ulja, kojeg smatra jednim od najboljih sastojaka, Lopez se kune i u zaštitni faktor, kojeg koristi od mladih dana, pa ova krema sadrži SPF 30 kako bi zaštitila kožu od sunčevih zraka, a time i od preuranjenog starenja. Osim zaštite od sunca, ovaj proizvod također sadrži morski bambus za spriječavanje oštećenja kože plavom svjetlošću, kao i korijen sladića koji pomaže u posvjetljivanju tena.

That Fresh Take Eye Cream

Peptidi, šećerna matrica, kao i zamagljujući efekt koji ostavlja na koži zajedno umanjuju i minimiziraju pojavu tankih bora te s vremenom pojačavaju zdravi sjaj kože.

That Star Filter Instant Complexion Booster

Ovu kremu možete nositi samostalno ili ispod pudera kako biste postigli sjajan ten. Mineralni pigmenti koji se nalaze u formuli pomažu u širenju svjetlosti i zamagljuju nesavršenosti, dok vitamin E njeguje kožu i blokira slobodne radikale.

That Inner Love Dietary Supplement

Kada je započela s učenjem i istraživanjem znanosti o koži, Lopez je otkrila kako upalni procesi i nedostatak hidratiziranosti kože dovode do starenja i nastanka bora te nas zbog toga izgledamo starijima nego što zapravo jesmo. Kako bi ubrzala proces postizanja lijepe kože, smatra da je potrebno djelovati i iznutra. Upravo zato, posebnu važnost daje suplementima koji uključuju ekstrakt masline, vitamin E, mangan i bakar – a sve je to, prema njezinim riječima, ključno za postizanje mladenačkog sjaja.

Proizvodi će se moći naručiti na www.jlobeauty.com od 1. siječnja 2021. te na Amazonu od 14. siječnja 2021., kada stižu i u ponudu beauty brenda Sephora, i to po cijenama od  18 do 79 američkih dolara.