Otkrili smo novi brend koji kreira neodoljive lampe za svačiji interijer

TikTok omiljena je, a i najpopularnija, destinacija za otkrivanje novih manjih brendova koji se svojom prisutnošću na društvenim mrežama trude približiti tržištu. Osim što na toj društvenoj mreži pronalazimo najljepše modne novitete, nerijetko se dogodi da tamo otkrijemo i one za uređenje doma. Dokaz tome je i novi brend Manu Matters u čijem smo asortimanu pronašli fantastične lampe koje želimo u svom domu!

Radi se o skandinavskom brendu koji u prvoj predstavljenoj kolekciji ima jedan model lampi u tri različite veličine i velikom spektru boja. A lampe smo zamijetili upravo zato što se radi o prekrasnim komadima koji su izrađeni tehnologijom 3D printanja od recikliranih materijala za inače jednokratnu upotrebu.

Lampe su posebne i po tome što se radi o jarkim i neodoljivim bojama koje će u svakom domu izgledati kao pravi statement komad.

@manu.matters

Being able to make actual things in my own living room is making me so happy. Waking up every morning like a child on chritmas super excited to see how the print went 💚✨ what else should we make? #diylamp #learnontiktok #apartmentdecor #behindthescenes #productdesign #madefromscratch #manumatters #3dprinting #3dprinting #objectswithsouls

♬ Somewhere Only We Know (Remix) – Angga Sky

U prvoj kolekciji ovog skandinavskog brenda nalazi se tri veličine lampi pod nazivima Baby Jane, Teen Jane i Lady Jane. Svi su modeli idealni kao dekorativne lampe koje će svakom prostoru unijeti dašak profinjenosti i neodoljivog skandinavskog stila. Lampe krasi jednak materijal i izrada duž cijelog proizvoda koji ima popularan mushroom oblik, a dostupne su jednobojne i dvobojne varijante koje izgledaju jednako privlačno.

S obzirom na to da je se radi o brendu koji je tek prošlog mjeseca predstavio svoj prvi proizvod, cijela se priča doima još pomalo misterioznom. No, ono što je jasno je način na koji kreatori žele predstaviti svoje proizvode, a to je da pokušavaju razviti filozofiju emocionalnih odnosa prema predmetima tako da se prema njima postupa s poštovanjem, brigom i dugovječnošću.

To dokazuju i činjenicom da su lampe izrađene od otpadnih materijala od limunove kore, PET boca i kukuruznog škroba. Uz 3D tehnologiju, takvi se materijali pretvaraju u cjeloživotni proizvod.

Sve modele ovih poželjnih lampi istražite na službenoj stranici brenda, na kojoj su ujedno i svi modeli dostupni za kupnju, a i dobra je vijest što je unutar Europe besplatna dostava!

jpg (4)jpg (5)jpg (6)jpg (7)jpg (8)jpg (9)jpg (10)jpg (11)jpg (12)
@manu.matters

Always need another lamp 🫠 . . . . . #smallbusiness #smallbusinesstiktok #youcandoit #diylamp #apartmentdecor #3dprinting #designtok #homeware #behindthescenes #productdesign

♬ I’m Obsessed – Song Candy

@manu.matters

Is this an actual magic mushroom? 👀🪄🍄 #diylamp #apartmentdecor #behindthescenes #madefromscratch #homeware

♬ It Is What It Is – Duncan Thompson & Gavin Conder & Jake Field

@manu.matters

#productdesign #madefromscratch #diy #microfactory #homeware #madefromwaste #manumatters #objectswithsouls #localproduction #howitsmade #designer #homedecor #design #making

♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

@manu.matters

#productdesign #madefromscratch #making

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

@manu.matters

#productdesign #manumatters #objectswithsouls #3dprinting #madefromwaste

♬ In Love With You – BLVKSHP

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Manu Matters 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0