Otkrili smo kopče za kosu koje it djevojke obožavaju!

U proteklih smo godinu dana pomalo zaboravili na uvijače i pegle za kosu te raznorazna pomagala za stiliziranje, no to ne znači da smo u potpunosti odustali od stylish frizura. Savršeno ravne uvojke ili, pak, valove u kosi zamijenili smo nešto jednostavnijim frizurama koje je lakše održavati, a glavni alat koji koristimo su – kopče za kosu.

Na Instagram profilima it djevojaka kao što su Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Matilda Djerf i Rosie Huntington-Whiteley primijetili smo predivne kopče za kosu čiji nas je dizajn odmah osvojio, a riječ je o američkom brendu Emi Jay. Iako su sve donedavno kopče za kosu bile rezervirane samo za kućne varijante ili, pak, za frizuru za “pod tuš”, verzije koje se nalaze u ponudi ovog brenda modnih dodataka toliko dobro izgledaju da bi bilo šteta da ih vide samo vaši ukućani.

Uz to što su praktične, izgledaju divno i modni su dodatak koji može podići svaku kombinaciju, unikatne su – pogotovo ako se odlučite za opciju s kojoj s kristalićima piše vaše ime, svevremenske i ženstvene, a možete ih nositi u casual i sređenijim varijantama. Osim toga, vašu će frizuru – ako je imate – držati očuvanom jer nece lomiti vlasi, a ako je nemate ili ne možete ukrotiti na plaži, bit će vam najveći saveznik te ćete u tren oka imati opuštenu punđu ili polupodignutu frizuru.

Hit kopče za kosu dostupne su u pregršt boja i uzoraka, ukrašene šljokicama i kristalićima ili, pak, u potpunosti jednostavne, a čitavu ponudu možete pogledati na stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Emi Jay

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0