Otkrili smo kino u kojem služe večeru inspiriranu jelima iz filma! Čini se kao iskustvo za pamćenje…

Kao velike ljubiteljice filmova i odlazaka u kino, ali i hrane, oduševio nas je projekt pod nazivom “Taste Film” koji smo otkrili. Filmovi su odvedeni na višu razinu kada, dok ih gledate, možete i okusiti jela koja u tom trenutku jedu i likovi iz filma ili su vam, pak, posluženi tanjuri ili pića inspirirana nekom upečatljivom scenom. Tako filmove nećete samo gledati, nego i osjetiti!

Ovo filmsko-gastronomsko iskustvo povezuje priču i jela s velikog platna s menijem hrane i pića koji konzumirate tijekom gledanja filma, a projekt je nastao 2017. godine. Definitivno se čini kao iskustvo za pamćenje, pa ako se slučajno uskoro planirate zaputiti u London, preporučujemo da pogledajte raspored projekcija.

Svakog mjeseca filmovi se izmijenjuju, a neki od filmova koji su u idućih nekoliko mjeseci na rasporedu su “Ratatouille”, “Pulp Fiction”, “Willy Wonka and the Chocolate Factory”, “Clueless” i “Bridemaids”. Uz gledanje filmova servira se nekoliko slijedova, kao i nekoliko različitih koktela koji se mogu upariti s hranom. Odlična stvar kod ovog iskustva jest to što se nudi i vegetarijanska opcija.

@eleashaaddicott

the best night 🐀 #tastefilm #ratatouille #disney #fyp #foryou #london #cooking #foodtok #thingstodoinlondon #food #restaurantreview #datenightideas

♬ Le Festin (From “Ratatouille”) – Movie Sounds Unlimited

Ovo je događaj u sklopu kojeg svoj omiljen film možete doživjeti na posve drugačiji način i povezati odlazak u kino i na večeru u jedno pamtljivo iskustvo. Nas je osvojilo!

Fotografije: Taste Film

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0