Otkrijte regenerativnu kremu koja ispravlja bore, smanjuje tamne mrlje i ima lifting efekt!

Kada je starenje kože u pitanju, čim čujemo za proizvod koji može ublažti taj proces, ili ga možda čak i u potpunosti odgoditi, želimo znati više. Tako smo došli do revolucionarne kreme nastale kao rezultat regenerativne znanosti. Riječ je o Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremi, koja spaja moćne sastojke za koje se prije smatralo da ih nije moguće kombinirati u formulu.

Inovativna formula sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid i, prvi put u Lancômeu, više od tri stotine vrsta peptida u ambalaži s mogućnošću nadopune. Budući da je većina peptida koji se koriste u kozmetičkim proizvodima sintetskog podrijetla i ograničena brojem, nijedan od njih danas ne može ponovno stvoriti učinkovitost peptida koji postoje u prirodi ili ljudskoj koži. No rekordan broj i raznolikost peptida u ovom proizvodu daje tri stotine novih načina za postizanje još bolje regeneracije kože. Zahvaljujući tome, ova krema ispravlja bore, smanjuje tamne mrlje i podiže kožu lica i vrata.

Sve to rezultat je više od dvije godine istraživanja, više od 250 ispitivanja formule, preko 500 kontrola kvalitete i testova na više od 770 žena. Upravo zato je ova formula odličan način da regenerirate svoju kožu brže nego što ona pokazuje nove znakove starenja.

REGENERATIVNA SNAGA PEPTIDA OD SJEMENKI DO KOŽE

Peptidi su sastavni dio života jer se sastoje od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Poznato je da peptidi djeluju na sve slojeve kože: epidermu, dermo-epidermni spoj i dermu te su, stoga, najbolji saveznici kože protiv vidljivih znakova starenja.

Lancôme je identificirao tri biljke bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Kako bi izdvojili peptide zaključane unutar složene strukture ovih biljaka, proveden je proces transformacije pomoću triju jednostavnih koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su nama zanimljivi.

Od tisuća frakcija peptida identificirali smo više od tri stotine onih koji imaju regenerativnu snagu. Uspjeli smo identificirati više od tri stotine vrsta peptida povezanih s proteomom kože. Izdvojiti nekoliko vrsta peptida dobra je vijest, a izdvojiti njih tri stotine vrsta revolucionarno je.

Ova inovacija uz peptide kombinira i dva druga poznata aktivna sastojka, hijaluronsku kiselinu i niacinamid. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do tisuću puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću. Kod Lancôme proizvoda, hijaluronska kiselina nudi poboljšano prodiranje u kožu i dodatne prednosti smanjenja bora i hrapavosti kože. Niacinamid s druge strane umiruje kožu i pridonosi upravljanju tonom kože te pomaže u borbi protiv tamnih mrlja.

NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE

Nova formula koja uspostavlja ravnotežu između ulja, maslaca i voskova kako bi se zadržala visoka učinkovitost sastojaka, a istovremeno osigurava visoku kvalitetu nanošenja, visoku razinu apsorpcije i glatki završni sloj bez masnog filma. Visoka učinkovitost sada znači potpuno novo iskustvo za kožu.

REGENERIRA KOŽU BRŽE NEGO ŠTO ONA POKAZUJE NOVE ZNAKOVE STARENJA

Lancôme je ispitao regenerativna svojstva nove Rénergie H.P.N. 300-Peptide kreme. U ispitivanju su sudjelovale dvije skupine žena različite dobi od kojih je dio koristio kremu, a dio ne. Koristeći fluorescentni biološki marker, Lancôme je uspio pratiti brzinu obnavljanja njihove kože tijekom 22 dana.

Kod žena u dobi od 40 do 59 godina koža se brže obnavlja uz Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu nego bez nje, dokazujući tako njezina regenerativna svojstva. Brzina regeneracije kože kod žena u dobi od 40 do 59 godina koje koriste kremu slična je brzini regeneracije kod mnogo mlađih žena u dobi od 20 do 39 godina, što dokazuje da se koža može regenerirati brže od svoje stvarne starosti.

EKOLOŠKA NOTA: NAPUNITE I PONOVNO UPOTRIJEBITE SVOJU NOVU OMILJENU KREMU

 Slijedeći Lancômeovu predanost smanjenju utjecaja na okoliš, Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema dolazi u novoj staklenoj posudi koja se može puniti i ponovno koristiti i koja je napravljena od 30% recikliranog stakla i 22% je lakša, što nam omogućuje uštedu od 70 tona stakla godišnje. Nakon dvaju punjenja uštedi se do 64% sirovog materijala u usporedbi s ponovnom kupnjom pune obične staklenke. Na taj način Lancôme uštedi više od 400.000 staklenki Rénergie kreme.

No tu ne staje briga o okolišu. Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema sadrži snagu peptida dobivenih pomoću zelene znanosti, jer je brendu bitno dizajnirati i razvijati proizvode čineći održivost prioritetom, bez kompromisa za sigurnost i svojstva proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0