Otkrijte Emsculpt, tretman za konturiranje tijela koji koristi i Kim Kardashian

Kad god se na tržištu pojavi neki novi, čudotvoran tretman za tijelo, najprije zauzimamo skeptičan stav jer smatramo da nema prečaca do savršenog tijela, a i zbog toga što rijetko koji zaista daje rezultate. No, mišljenje nam je ovog puta promijenio zaista revolucionaran, visoko učinkovit i neinvazivan tretman pod nazivom Emsculpt, koji je u Hrvatskoj ekskluzivno dostupan u Poliklinici Milojević.

Nikola Milojević

Tretman za konturiranje tijela slovi za trenutačno najbolji na tržištu isprobale su brojne celebrity dame poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cassie, Megan Fox, Olivije Culpo i drugih koje se ubrajaju u zadovoljne korisnice tretmana uređajem Emsculpt. O čemu je zapravo riječ? Uređaj za oblikovanje tijela jedna je od najbolje čuvanih tajni Hollywooda koji je postavio “zlatni standard” za sve ostale uređaje, a čiji su rezultati potkrijepljeni desecima kliničkih studija.

Tretman Emsculpt aparatom djeluje u dva smjera – prvi je da eliminira masne stanice u tijelu, a drugi je da pomaže u izgradnji mišića, a samim time i oblikovanjem tijela. Tijekom 30-minutnog neinvazivnog tretmana mišići su aktivirani kao da ste “odradili” oko 20 tisuća trbušnjaka, no djelovanje je pojačano i činjenicom da se eliminiraju masne stanice tkiva, što je samo trbušnjacima nemoguće postići.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a ovaj uređaj učvršćuje i oblikuje tijelo – pogotovo kritične zone kao što su trbuh i stražnjica. Dovoljna su samo četiri tretmana da biste izgledali kao da šest mjeseci redovito vježbate i pravilno se hranite.

Kako djeluje?

Tijekom tretmana volumen mišića povećava se za 23 posto, pri čemu se 16 posto odnosi na hipertrofiju, odnosno povećanje samog mišića, a 7 posto na hiperplaziju, odnosno nastanak novih mišićnih stanica. Osim što djeluje na području abdomena, na kojem će učvrstiti mišiće te smanjiti obujam struka, tretman se može koristiti i za zatezanje stražnjice, što je posebno teško postići vježbanjem. Upravo je zato ovaj uređaj proglašavaju najboljim na tržištu jer djeluje tako da vrlo učinkovito ubrzava rezultate koji se postižu vježbanjem, pa tako u kratkom roku svatko može doći do svojeg idealnog tijela.

Emsculpt će djelovati tako da će inducirati kontrakcije mišića, stimulirati duboke strukture mišića, a rezultati neće biti samo estetske prirode, već funkcionalni jer će uređaj zaista izgraditi mišiće i time osnažiti core i tijelo. Uz trbuh i stražnjicu, tretirati se mogu i ruke te prednji dio nogu.

Tijek tretmana

Tretman u čiju se djelotvornost kunu holivudske zvijezde se temelji na revolucionarnoj Hifem energiji, a sam postupak odvija se samostalno nakon što su aplikatori pričvršćeni. Jedna Emsculpt sesija uzrokuje tisuće snažnih mišićnih kontrakcija koje su iznimno važne za poboljšanje tonusa i snage mišića tretiranog područja. Navedene inducirane mišićne kontrakcije vrlo su intenzivne, pa je mišićno tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim, ekstremnim uvjetima. Mišićno tkivo reagira dubokim remodeliranjem svoje unutarnje strukture, što rezultira izgradnjom mišića, a posljedično i smanjenjem masnog tkiva i oblikovanjem tijela. Naprezanjem mišićnog tkiva započinje proces progresivnog raspada stanica koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti.

Ovaj neinvazivni tretman u pravilu traje oko 30 minuta, namijenjen je svima, ali se na njega najčešće odlučuju žene u dobi od 35 do 50 godina. Tijekom tretmana ćete osjetiti snažnije kontrakcije mišića koje uzrokuje Hifem energija, a koje izgrađuju novu mišićnu masu. Za razliku od struje koja aktivira samo prostor između kože i mišića, Emsculpt ide tri do sedam centimetara u dubinu, direktno do mišića. Time se postiže efekt intenzivnog “treninga”, kojeg ste obavili dok ste ležali na tretmanu. Nakon samo pola sata Emsculpt tretmana, mišići će biti aktivirani kao da ste napravili oko 20 tisuća trbušnjaka. Uz to, za ovaj tretman nije potrebno svlačenje, već će biti jednako učinkovit u stvaranju mišića i zatezanju tijela i preko odjeće.

Rezultati tretmana

Prvi rezultati vidljivi su odmah poslije tretmana uređajem Emsculpt, a kako bi rezultati tretmana bili što bolji, potrebno je napraviti četiri do šest tretmana, u razmaku od dva ili tri dana. S obzirom na to da je riječ o vrlo učinkovitom uređaju, već nakon četiri tretmana, vaše će tijelo izgledati kao da ste šest mjeseci intenzivno trenirali i pazili na prehranu. Šest tjedana od posljednjeg tretmana vidljiv je konačan rezultat. Nakon proteka šest mjeseci, odnosno godinu dana, preporučuje se napraviti još četiri tretmana.

Više o ovom neinvazivnom tretmanu koji možete obaviti i u pauzi za ručak, od kojeg ne postoji oporavak, a koji će eliminirati masno tkivo s tijela i izgraditi snažne mišiće i to u ekstremno kratkom roku, možete saznati u Poliklinici Milojević, koja jedina u Hrvatskoj izvodi oblikovanje tijela Emsculpt uređajem.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0