&Other Stories, Arket i COS uskoro dostavljaju u Hrvatsku

Ovaj nas je tjedan razveselila vijest da COS počinje dostavljati u Hrvatsku, no kao da to nije bilo dovoljno bolno za novčanik, ARKET i &Other Stories će također dostavljati u Hrvatsku.
Sva tri brenda dio su H&M grupacije, cjenovno su skuplji od H&M-a, te svaki od njih ima svoju ciljanu publiku.

COS koristi odlične materijale, nema previše pomodnih komada odjeće već su kolekcije odmjerene, sa stilom i napravljene da traju dulje od jedne sezone. COS majice i košulje doslovno možete 100 puta oprati u mašini i neće izgubiti formu, oblik i boju. Odličan izbor za sve minimalistice ili ako vam trebaju kvalitetni, bazični komadi odjeće koji su moderni, ali i bezvremenski.

&Other Stories osnovan je prije deset godina od strane grupe kreativaca koji su ženama htjeli ponuditi mogućnost izražaja kroz brend. Kroz brend djeluju i tri kreativna studija, onaj u Parizu, Stockholmu i Los Angelesu, pa odjeća ima potpis studija u kojem je kreirana.
Ovaj brend više je u koraku s trenutno modernim stilovima, a materijali i izrada su puno bolji od onog što bi se očekivalo od high street dućana. Njihov kašmir i viskoza su fantastični, a jednako je važno spomenuti i &Other Stories beauty liniju, pogotovo za tijelo. Šuška se u kuloarima da je mirisne kreme za tijelo kreirao isti nos koji stoji iza Byredo parfema.

ARKET, najmlađi od spomenutih brendova, imao je skroman, online početak 2017.godine, kada je otvorena, i tada jedina, fizička trgovina u Londonu, na Regent streetu. Slijedili su dućani u Kopenhagenu, Briselu i Minhenu, a danas broje 20 dućana diljem svijeta. Arket je u nepune tri godine doživio kultni status obožavateljica jednostavnog kroja, dobrih materijala i bezvremenskog dizajna. U londonskoj podružnici, osim odjeće, možete kupiti i pomno probrane sitnice za dom i kuhinju, tenisice, igračke te popiti kavu. Koriste 100% organski pamuk te paze na održivost proizvoda.