Optika Oculto već je 18 godina sinonim za premium art naočale za ljubitelje urbanog stila

Proslava osamnaest godina poslovanja i uspješnog rada jedinstvene optike Oculto, poznate po svojem pomnom odabiru brendova naočala, okupila je brojne klijente i prijatelje brenda. Francuska dizajnerica Sabine Be, čije se premium art naočale mogu naći u Ocultu, svojim je dolaskom učinila ovaj događaj još posebnijim. Uzvanike je pjesmom oduševio gost iznenađenja Željko Banić Bane, frontmen Songkillersa, a proslava se nastavila u kultnoj zagrebačkoj “Osmici”. DJ Marijan Felver pobrinuo se za glazbu i sjajnu atmosferu koja je potrajala ostatak večeri.

Sabina Be, gošća rođendanske proslave Oculta, inspirativna je dizajnerica koja je 2014. godine osnovala svoj brend okvira naočala i time ostvarila svoj životni san, nakon što je 33 godine bila optičarka u obiteljskoj optici. Njezini su okviri po svemu drugačiji: od boja i materijala do ručne izrade u najprestižnijim radionicama u Francuskoj. Rad Sabine Be prepoznat je i globalno te se njezini dizajnerski proizvodi, koje osim okvira čine modna odjeća i modni dodaci, mogu kupiti na više od tisuću prodajnih mjesta diljem svijeta.

„Otkad znam za sebe htjela sam biti dizajnerica, ali život me odveo u drugom smjeru i postala sam optičarka. Želja i nada da će mi se san jednog dana ostvariti nisu me napuštali i na kraju sam ipak pokrenula vlastiti brend okvira za naočale. Motivacija i strast uvijek su me gurali naprijed, čak i kad sam bila u naizgled bezizlaznim situacijama. Danas živim svoj san dizajnirajući visokokvalitetne ručno izrađene predmete kao što su okviri, dodaci i modna odjeća“, izjavila je dizajnerica Sabine Be.

Osamnaest godina visoke kvalitete

Optika Oculto već je osamnaest godina sinonim za kvalitetne i pomno birane dioptrijske i sunčane okvire svjetskih dizajnera. Slijedeći dugu tradiciju u Zagrebu, primijenili su isti koncept rada i u Oculto optikama u Ljubljani i Splitu gdje također uspješno posluju. Premium dizajnerski brendovi čiji se modeli izrađuju u malim serijama, personalizirani pristup i pregled vida, okosnica su rada optike Oculto.

U optici Oculto mogu se pronaći limitirane kolekcije ekskluzivnih svjetskih art brendova naočala: Rigards, Jacques Marie Mage, Anna – Karin Karlsson, John Dalia, Masahiromaruyama, Vava, Massada, Moscot, Götti, Soya, Kuboraum, Linda Farrow.

Kristalno jasna vizija

Optika Oculto naočale poistovjećuje s načinom života u svakom smislu i upravo zbog toga pomno bira brendove naočala. U Ocultu naočale ne smatraju samo pomagalom za vid, već i dijelom identiteta, osobnosti, modnog izričaja i kulture življenja. Usto, žele da se njihovi klijenti pri kontroli vida i biranju dioptrijskih ili sunčanih naočala osjećaju ugodno. Baš zbog toga interijeri Oculto optika odišu toplinom, kako bi svatko mogao slobodno i nesputano istražiti sve vezano uz naočale.

“U našim optikama možete pronaći rijetke dragulje, modele s tek nekoliko primjeraka na cijelom svijetu. Ljubitelji mode i dizajna kod nas pronalaze limitirane ručno rađene kolekcije najboljih svjetskih dizajnera, uz kontrolu vida, profesionalan pristup i vrhunsku opremu. To je tajna našeg uspjeha i s veseljem nastavljamo dalje, osluškujući želje naših klijenata”, kažu iz optike Oculto.

Ponudu sunčanih i dioptrijskih okvira možete razgledati i isprobati, uz kontrolu vida, u optikama Oculto u Zagrebu, Ljubljani i Splitu.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0