Omiljeni regionalni brend Coast predstavio novu kolekciju inspriranu Italijom

Otmjenost i ženstvenost – riječi su koje savršeno opisuju novu kolekciju jednog od omiljenih modnih brendova u regiji, Coast. Modni brend s bazom u Beogradu karakteriziraju glam estetika, oštri krojevi i visokokvalitetni materijali, a upravo su predstavili novu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. godine.
Italija, kolijevka mode i dizajna je poslužila kao nadahnuće za kreiranje kolekcije koja nosi naziv “L’appuntamento”. Boje koje naglašavaju preplanuli ten i krojevi koji laskaju ženskoj figuri čine osnovu nove kolekcije kojom dominiraju haljine. Upravo taj predmet dame biraju kada se spremaju za sastanak – l’appuntamento, na talijanskom.
Brend je kreirao pregršt haljina koje se mogu nositi od jutra do večeri, na dogovor s prijateljicama, voljenom osobom ili, čak, na onaj sudbonosni, koji može promijeniti život.
Kako osnovu brenda čine svevremenski otmjeni komadi i najfiniji krojevi, tako je i nova kolekcija nastala upravo u tom duhu. Novi modeli osvojit će srca žena koje vole istovremeno jednostavne i efektne krojeve. Kolorit proljetno-ljetne kolekcije karakteriziraju jarke boje proljeća, od ciklama, preko boje limete i nježno ružičaste pa do ljubičaste , kao i nezaobilazni klasici u crnoj i bijeloj boji.
Zaštitno lice kampanje za kolekciju “L’appuntamento” je top model Danijela Dimitrovska koja je savršeno utjelovila Coast ženu i na najbolji način prezentirala nove komade.
Coast modeli se odnedavno mogu pronaći na novoj adresi, u centru Beograda, u novootvorenom lifestyle ateljeu “Jedanaest”, na adresi Kralja Petra 11, kao i online.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0