Ana Ivančić

Omiljeni Garderoba Concept Store proslavio 5. rođendan! Evo tko se sve pojavio…

Danas već kultno mjesto ljubitelja mode i skandinavskog modnog dizajna, Garderoba Concept Store jučer je proslavila svoj 5. rođendan u čarobnom okruženju zagrebačkog Botaničkog vrta.

Kao što je i naglasila u svom pozdravnom govoru, osnivačica Garderobe Ana Ivančić, želja i namjera je bila ovaj prvi jubilarni rođendan proslaviti u krugu ljudi koji su Garderobu na neki način pratili i podržali od samog početka i bez kojih ona danas ne bi bila nezaobilazna adresa zagrebačke modne ponude.

Ana Ivančić

Tako su se među uzvanicima našle brojne klijentice Garderobe, među kojima su i neka poznata lica poput glumica Darie Lorenci Flatz, Ive Mihalić, te naše poznate dramaturginje Željke Udovičić Pleština, koja je kao prvi kupac postala svojevrsna kuma Garderoba Concept Storea. Na proslavi su bili i predstavnici najznačajnijeg danskog modnog brenda By Malene Birger, Sanna Maria Klemi i Hugo Mills, zaduženi za prodaju brenda u cijelom svijetu, koji su u Zagreb doputovali zbog rođendanske proslave Garderobe samo dan prije leta za New York i službenog početka prodaje kolekcije PF23.

Vrhunac programa je bio nastup jedne od naših najtalentiranijih mladih pjevačica, Nike Turković, koja je također vjerna klijentica Garderobe i obožavateljica skandinavske mode već godinama.

Nika Turković

Ana Ivančić je istaknula kako se krug oko Garderobe širio postepeno i preko preporuka zadovoljnih kupaca, obzirom da je odabrana lokacija u Martićevoj ulici prije pet godina bila izvan uvriježenih centara zbivanja u Zagrebu. Međutim, upravo je ideja bila Garderobu i fizički izdvojiti iz gradske vreve i od ostatka ponude i pružiti svojevrsnu intimu kupnje. Tako je cjelokupni koncept zahtijevao vrijeme, ali je i potvrdio da u Zagrebu postoji dovoljan broj kupaca kojima su upravo ovakvo mjesto ležerne kupnje, kao i ovakva ponuda nedostajali.

Nakon prve sezone s kojom je Garderoba ugledala svjetlo dana u Zagrebu, ponuda brendova se iz kolekcije u kolekciju povećavala, te je 2019. godine na šetnici Grand Park hotela u Rovinju otvorena i druga konceptualna trgovina.

Danas možemo reći da Garderoba Concept Store u svojoj ponudi ima ponajbolje od modnih brendova Danske, Švedske i Norveške, a bogata ponuda nakita skandinavskih dizajnera dodatno privlači kupce.

Boška Bahtijarević i Jelka Margarita Bogdanić
Ana Andabak Volk
Mato Matić i Lucija Bilandžić Matić
Nataša Mihaljiščin i Ana Ivančić
Ogi Antunac i Manuela Šola
Romano Decker i Dejan Kutić
Sanja Brkić
Sanna Maria Klem, Ana Ivančić, Hugo Mills
Vedrana Čarapović Propadalo, Dora Hanžeković i Ana Hanžeković Krznarić
Veronika Švob i Nives Bošnjak
Ana Ivančić i Nevena Rendeli Vejzović

 

 

Daška Grospić, Ana Ivančić, Hana i Eva Horak
Dora Ivanović, Ana Ivančić, Alenka Ostrihon
Eleonora Katić
Iva Katavić i Ana Ivančić
Ivana Pavić i Mate Rončević
Maja Miletić
Lidija Kacian i Branka Donassy
Lana Puljić
Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić
John Pavlish
Izabela Vrtar, Nambi Kezić, Saša Joka
Izabela Vrtar i Jasmina Bagarić

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0