Od danas Zara odjeća i Zara Home komadi za dom stižu u jednoj narudžbi!

Danas nas je razveselila vijest da se proizvodi Zara Home mogu kupiti i putem službenu stranicu Zara.com, s odjećom i ostalim modnim dodacima. Naime, od 7. ožujka u novom odjeljku na Zara.com bit će predstavljena kolekcija proizvoda za kućanstvo, robne marke za uređenje Zara Homa iz grupacije Inditex.

Ovaj novi dodatak Zarinoj web stranici i aplikaciji pružit će potpuno integrirano iskustvo kupnje Zarinim kupcima u Hrvatskoj.

Hrvatski kupci kolekciji mogu pristupiti tako da posjete Zara.com/hr i odaberu odjeljak Home, gdje mogu pregledavati visokokvalitetni dizajnerski izbor potrepština za dom – proizvode za spavaću sobu, kuhinju i blagovaonicu, kupaonicu, dnevni boravak, dječju sobu, kao i mirise za dom.

Tako se sada proizvodi Home i proizvodi s odjela za žene, muškarce i djecu mogu staviti u istu košaricu za kupnju i kupiti zajedno, a Zara trgovine postaju mjesto dostave i povrata Zara Home artikala. To će Zarinim kupcima pružiti modu koju žele za sebe, kao i stilove za stvaranje najnovije estetike za svoj interijer.

Kolekcija Zara Home bit dostupna je na službenoj stranici Zara od danas, 7. ožujka.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0