Očarao nas je ovaj predivan stan u Parizu koji je dostupan za najam putem Airbnb platforme!

Pariški interijeri slove za neke od najljepših u Europi i inspiracija su mnogima prilikom preuređenja stana. No, ništa ne može nadmašiti odsjedanje u srcu Pariza, pa kad već ne možemo živjeti u francuskoj prijestolnici, tijekom posjeta odabrat ćemo interijer koji odiše pariškim chicom, da ga doživimo barem u maloj dozi. Upravo smo takav stan pronašli na platformi Airbnb – uređen u elegantnom stilu i smješten u jednoj od trenutačno najpopularnijih četvrti, 2. arondismanu.

Stan koji se prostire na 85 četvornih metara nalazi se u Rue de Richelieu što znači da je samo kratku šetnu udaljen od jednog od najgrandioznijih mjesta u Parizu – Opére Garnier. Stan se nalazi na drugom katu u tipičnoj pariškoj zgradi koja je opremljena dizalom pa se ne morate mučiti s nošenjem kovčega na kat. Isto tako, ako posjet Parizu planirate u ljetnim mjesecima, dobra je vijest da je stan klimatiziran.

Nedaleko od stana nalazi se i slavni Place Vendôme, kao i luksuzni butici u njegovoj blizini, a u okolici smještaja može se pronaći i pregršt kulturnih aktivnosti, restorana, galerija, concept dućana i butika. Iako ćete tijekom putovanja većinu vremena provesti istražujući ovaj grad, uzmite si i nekoliko sati jednog popodneva za odmaranje u ovom stanu.

Jednostavno uređeni dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja u crno-bijeloj paleti boja u kombinaciji sa svijetlim drvom, ističu se ponekim atraktivnim detaljem poput lustera u boji zlata, a okupani su svjetlošću tako da su idealno mjesto za otvoriti bocu francuskog vina i uživati u društvu prije nego što se uputite u neki od bistroa na večeru. Jutra, pak, možete provesti na tipičnom pariškom balkonu, a u svemu tome možete uživati s grupom prijatelja.

Naime, u ovom stanu s dvije spavaće sobe s queen-size krevetima i ormarima te dvije potpuno opremljene kupaonice, može odsjesti do šet osoba. Stan je opremljen i svime što bi vam još moglo biti potrebno za maksimalan komfor kao što su TV u svakoj sobi, perilica i sušilica rublja, aparat za kavu i slično.

Mi se već zazmišljamo kako s prijateljicama ispijamo vino u dnevnom boravku s pogledom na pariške fasade i spremamo se za večernji izlazak u Parizu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Airbnb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0