Obožavate putovati? Onda je ovo jedina Black Friday akcija koja vas zanima

Vjerujemo da vam je virtualni poštanski sandučić zatrpan newsletterima o akcijama povodom Black Fridayja, a neke je već i obuzela shopping groznica pa je košarica za kupovinu spremna. No, ako ne pripadate u skupinu tech entuzijasta ili obožavatelja mode koji jedva čekaju petak kako bi ugrabili neke od komada koje prate već mjesecima, mi smo pronašli tri akcije kojima ipak trebate posvetiti pozornost. Pogotovo ako volite putovati, jer to znači da ćete u narednim mjesecima to moći činiti povoljnije, ako u petak budete brzi prilikom kupnje. U nastavku otkrijte o čemu je točno riječ.

Bez obzira na to planirate li odmor u blizini ili pustolovinu na drugom kraju svijeta, Booking.com je povodom Black Fridayja pripremio akciju u sklopu koje možete uštedjeti barem 30 posto na rezervacijama smještaja do 1. prosinca, do kojeg akcija traje, a za putovanja do 31. prosinca 2023. godine tako da imate dovoljno vrijeme za odabir destinacije i organizaciju putovanja. Dostupne su i destinacije u Hrvatskoj pa možete organizirati i vikend putovanje, kako biste napunili baterije prije sezone blagdana ili se, pak, opustili nakon svih proslava. Do popusta možete doći jednostavno, samo na službenoj stranici upišete destinaciju u koju želite putovati, a smještaji koji su uključeni u Black Friday akciju bit će jasno označeni.

Ako vam je za stizanje do neke od destinacija potreban let zrakoplovom, odlične vijesti stižu i iz aviokompanija. Croatia Airlines, naime, nudi 30 posto popusta na sve letove i aviokarte kupljene putem web stranice i službene aplikacije od 23. do 29. studenog, a za putovanja do 31. ožujka 2023. godine. Popust je moguće ostvariti putem koda BLACKFRIDAY30, a vrijedi za letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa. Prilikom pretraživanja letova koji vas zanimaju samo upišite promo kod u tražilicu i otkrit ćete najpovoljnije letove za destinaciju koju želite posjetiti.

Sličnu akciju ima i low-cost kompanija RyanAir koja u čitavom ovom tjednu nudi brojne popuste u sklopu akcije Cyber Week. Svakog dana aktiviraju se popusti za različite letove – primjerice, trenutačno možete kupiti avionske karte za letove od utorka do četvrtka za putovanja do 15. veljače 2023. godine. Iako je popust od 20 posto koji trenutačno možete dobiti za destinacije na koje RyanAir leti iz Hrvatske primamljiv, vjerojatno najbolje akcije čuvaju za kraj tjedna. No, nećete pogriješiti ni ako bookirate karte za vikend u Milanu, čije se cijene kreću od 8 do 20 eura u jednom smjeru u prosincu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Unsplash (Roberto Dodu Timis)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0