Obožavamo sve komade iz proljetne H&M kolekcije!

Proljetna kolekcija high street brenda H&M unosi svježinu u novu sezonu, a njihovi novi modeli koji su graciozni, ali moderni, ženstvene, fluidne siluete kolekcije te stilovi heklanja i meke, svilenkaste teksture potiču sve ljubitelje mode na sanjarenje.

H&M-ova proljetna kolekcija SS22 predstavlja proljetne must have komade od održivih materijala. U cijeloj kolekciji prikazana je jednostavna ljepota, sa svilom, detaljima čipke koji naglašavaju romantičnu kolekciju. Oblici parangala i detalji na rukavima također doprinose cjelokupnoj poetskoj estetici. Nježni tonovi sive i svijetlobež boje svježi su, dok oker-narančasta i zelena ukorijenjuju prirodne tonove.

“Proljetna kolekcija SS22 donosi osjećaj sentimentalnosti u vaš ormar. Uz nježne siluete i ultra taktilne stilove heklanja, ova kolekcija ima očaravajući duh za koji se nadamo da će ga naši kupci voljeti jednako kao i mi”, izjavila je Eliana Masgalos, dizajnerica brenda H&M.

Kolekcija je izrađena od održivih materijala, što promiče H&M-ovu težnju da do 2030. koristi samo 100 posto reciklirane ili druge materijale iz održivog izvora.

hmgoepprodhmgoepprod (20)hmgoepprod (19)hmgoepprod (18)hmgoepprod (17)hmgoepprod (16)hmgoepprod (15)hmgoepprod (14)hmgoepprod (13)hmgoepprod (12)hmgoepprod (11)hmgoepprod (10)hmgoepprod (9)hmgoepprod (8)hmgoepprod (7)hmgoepprod (3)hmgoepprod (2)hmgoepprod (1)

Ključni komadi uključuju narančasti heklani top od 100 posto recikliranog poliestera, narančastu heklanu haljinu od 100 posto recikliranog pamuka i meko sivu haljinu A kroja s detaljima na rukavima, izrađenu od 80 posto EcoVero i 13 posto recikliranog poliestera. Svi odjevni predmeti izrađeni su od održivijih materijala, uključujući održivu viskozu (ECOVERO), reciklirani poliester, reciklirani poliamid i organski pamuk. Kolekcija je dostupna u trgovinama i online od 14. travnja 2022.

Fotografije: H&M

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0