Obožavamo stil Matilde Djerf, a s ovim komadima njezinog brenda možete biti stylish poput nje

Skandinavke su definitivno postale it djevojke kad je u pitanju moda i životni stil, a među najpoznatije predstavnice skandi stila ubraja se i influencerica Matilda Djerf. Prepoznatljiva zbog frizure, estetičnog Instagram Feeda i modnog stila koji kombinira vintage klasike i trendovske komade, Djerf nije samo influencerica već i poslovna žena koja je lansirala iznimno uspješan modni brend Djerf Avenue. Njezin brend prezentira njezin stil u svakom smislu te riječi, a nedavno su predstavili novu kolekciju. 

Ovaj švedski brend, koji broji više od 600 tisuća pratitelja na Instagramu, Djerf je stvorila prije samo četiri godine, a želja za osnivanjem svojeg brenda prisutna je bila od djetinjstva. Kolekcije brenda savršeno reflektiraju stil odijevanja ove influencerice – većinom su to klasični komadi koji se mogu nositi kao everyday outfiti, a njezin favorit oduvijek su bili oversized sakoi u crnoj i sivoj boji. 

Etički kreirani komadi, proizvedeni su u Portugalu, Italiji i Švedskoj te su napravljeni da budu svevremenski. Dizajn je namijenjen da traje godinama, ne samo po kvaliteti, nego i da siluetom ostane relevantan u modnom svijetu, bez obzira na mijenjanje trendova. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Nova kolekcija “5th Avenue Angels Remake” predstavljena je prije nekoliko tjedana, i to u na prvoj reviji brenda koja se održala u New Yorku u muzeju Guggenheim. Kolekcija se sastoji od basic komada kreiranih za svakodnevno nošenje, kao što su sakoi i obične majice, ali glavni fokus je bio na satenskim kompletima sastavljenih od midi suknji i bluza te romantičnim haljinama koje su idealne za date night ili wine night s prijateljicama. 

Prva revija brenda imala je za cilj pokazati kako je Djerf Avenue brend baš za sve i inkluzivan za sve tipove figura pa je uključivala komade izrađene u rasponu veličina od XXS pa do 3XL. Novu kolekciju moguće je pronaći na Djerf Avenue web stranici, a mi smo u nastavku izdvojili neke od favorita s modne revije koju možete pogledati ovdje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Djerf Avenue, Instagram (@djerfavenue, @matildadjerf)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0