Novom kolekcijom Answear potiče žene da budu heroine

U vremenima punim izazova potrebne su nam heroine poput vas. Upravo je to misao vodilja iza limitirane kolekcije “BE SHERO” robne marke Answear.LAB. Kolekcija obuhvaća komade osmišljene u suradnji s umjetnicom i ilustratoricom Magdalenom Pankiewicz, ali i one inspirirane povijesnim junakinjama.

Kamera i – akcija! SHEROes ili heroine, dolaze u svim oblicima i veličinama te stupaju u prvi plan. Njihova se snaga odražava kroz karakter, vještine i talente. Iako je život pred svaku od njih postavio drugačiji scenarij, prožet zapletima dobroga akcijskog filma, one ostaju staložene, vjerne sebi i usmjerene na ostvarivanje vlastitih ciljeva. Bez obzira na to što im stoji na putu.

Svaka kolekcija marke Answear.LAB priča priču o ženama. Modom želimo ukazati na važne teme, nadahnuti i motivirati. Ovaj put želimo jasno i glasno poručiti ženama da preuzmu život u svoje ruke i vjeruju u vlastitu snagu. Kolekcija BE SHERO slavi nezavisnost, život prema vlastitim pravilima i žensku snagu kojom možemo mijenjati svijet, a opet ostati vjerne sebi, objašnila je Aga Wojnicka, koordinatorica posebnih projekata brenda.

SHERO je zvijezda vlastitog života, heroina koja ne sjedi, ne čeka i ne sažalijeva se. Ona ne dopušta drugima da se loše odnose prema njoj. Ona ne dopušta da joj drugi naređuju i osuđuju je. Ako i posrne – uzdići će se još jača. Ona je ta koja vodi glavnu riječ u svome životu i može ostvariti sve o čemu sanja. I vi možete biti poput nje.

Budite heroina, BE SHERO! Budite autentične, nemojte same sebe previše ozbiljno shvaćati i nikada ne zaboravite svoje korijene – sve su to poruke koje šalje Answear.LAB. Kolekcija BE SHERO donosi komade posvećene individuama te koji jasno odražavaju njihove vrijednosti i stil. Autori kolekcije nadahnuće su potražili u ženama koje su zahvaljujući svojem iznimnom karakteru i snazi volje uvijek bile vjerne sebi. Rosa Parks, Coco Chanel, Georgia O’Keefe i Simone de Beauvoir samo su neke od žena čiji su životi svijet učinili ljepšim. Svaka od njih bila je neustrašiva vizionarka s vlastitim prepoznatljivom stilom i stavovima. Upravo ih to čini istinskim heroinama i uzorima za generacije žena koje su došle nakon njih.

Naravno, nismo zaboravili ni na suvremene heroine. U stvaranju kolekcije “BE SHERO” sudjelovala je Magdalena Pankiewicz, ilustratorica s posebnim senzibilitetom za snagu žena. Njezini radovi krase novinske članke i knjige o ženskim pitanjima, a od sada i majice kolekcije “BE SHERO” za koju je osmislila pet istovremeno šarolikih i snažnih grafičkih uzoraka.

U mojim je ilustracijama naglasak uvijek na ženi, na njenom svijetu i svim osjećajima koji je prožimaju. Nadahnuće za kolekciju Answear.LAB pronašla sam pronašla u suvremenoj buntovnici – buntovnoj, samouvjerenoj ženi koja zna što želi od života. Svojim ilustracijama želim potaknuti mlade djevojke da budu aktivne, da sebe stave na prvo mjesto i da osjete kako udruženo stvaramo zajednicu buntovnica, opisala je Magdalena Pankiewicz.

Kolekcija “BE SHERO” dostupna je ekskluzivno na web-stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0