Jastučnice H&M Home

Noviteti iz kolekcija brendova IKEA, H&M Home i Zara Home koje želimo imati

Nova godina uvijek donosi promjene, a osim onih lifestyle koje si nametnemo s 1. siječnjem, dozu svježine želimo dati i prostoru u kojem najviše boravimo, kako bismo označili nov početak. A to kao da znaju omiljeni brendovi za uređenje interijera IKEA, H&M Home i Zara Home koji su ovih dana predstavili pregršt noviteta u sklopu svojih kolekcija.

Fotelja Zara Home

 

Nakon što smo raskitili bor i pospremili sve prigodne dekoracije za dom, vrijeme je za detalje koji će našem interijeru dati novi, pročišćeniji look. Upravo takve je komade predstavio brend Zara Home – lišene detalja, od prirodnih materijala i u neutralnoj paleti boja. Ako tražite jednostavne zaobljene vaze, koje izgledaju dekorativno i kad su prazne, rustikalne tegle ili, pak, kutije za spremanje sitnica izrađene od kamena, online shop španjolskog brenda prava je destinacija za vas.

Tanka vaza H&M Home

Među uglađenim komadima ističu se veliko ogledalo s rubom koji nije ravan, sjajne tegle za cvijeće i visoki, samostojeći metalni svijećnjaci. U Zara Home dućanima mogu se pronaći i konkretniji komadi poput fotelje retro izgleda te masivnog drvenog stolića koji će se svidjeti svim ljubiteljima minimalizma.

Lusteri IKEA

IKEA je, pak, veliku pažnju ove sezone posvetila statement rasvjeti, a promjena lustera ili lampe na noćnom ormarić mali je zahvat u interijeru koji čini veliku promjenu. Zaobljene linije i stil 60-ih predlažu sa svojim novom lusterima, dok s lampama za noćni ormarić ili komodu – kojima se može mijenjati izgled – potiču na dodatnu razigranost.

Vaza IKEA

Tekstura je bitan detalj na gotovo svim komadima koje su predstavili u posljednoj kolekciji tako da u IKEA robnoj kući trenutačno možete pronaći vaze, svijećnjake, dozatore sapuna i čaše koji se ističu rebrastim uzorkom. Tekstura je pristupna i u tekstilima švedskog brenda H&M Home u kojem se nalaze neodoljive vunene dekorativne jastučnice.

Set za kuhinju H&M Home

Uzorci se u H&M Home ponudi ne mogu pronaći samo na odjelu tekstila već krase i čaše, vaze, podmetače za čaše, svijećnjake, tegle za svijeće i ostale dekorativne sitnice koje mogu biti statement komad u jedostavno uređenom domu. Posebno nam se svidjela razigrana, ali i pomalo rustikalna, serija proizvoda za kuhinju – posudica za sol, zdjele i držač kuhinjskog pribora, koja se može koristiti na različite načine ili u različitim prostorijama doma. Primjerice, kuhinjski pribor koji se inače drži u posudi može se zamijeniti ledom i bocom vina ili, pak, svježim cvijećem.

Čaše i vrč H&M Home

Nove kolekcije brendova IKEA, H&M Home i Zara Home prepune su fantastičnih noviteta u elegantnom, razigranom i rustikalnom stilu kojima svojem domu možete dati novo ruho za novu sezonu. Naše favorite možete otkriti u nastavku.

Vaza IKEA
Jastučnica H&M Home
Tegla IKEA
Fotelja IKEA
Dozator sapuna IKEA
Lampa IKEA
Tegla IKEA
Posudice IKEA
Fotelja IKEA
Posude IKEA
Stropna lampa IKEA
Ogledalo IKEA
Jastučnica IKEA
Čaše IKEA
Viseće tegle IKEA
Svijećnjak za lučicu IKEA

Mirisna svijeća H&M Home
Jastučnica H&M Home
Čaša H&M Home
Jastučnica H&M Home
Ogledalo H&M Home

Šalica H&M Home
Podmetač H&M Home
Jastučnica H&M Home
Tanjurić H&M Home
Jastučnica H&M Home
Vaza H&M Home
Vaze H&M Home
Tegle za cvijeće H&M Home
Jastučnica H&M Home
Vaza H&M Home
Tegla H&M Home
Posudice Zara Home
Ogledalo Zara Home
Jastučnica Zara Home
Tegle Zara Home
Svijećnjaci Zara Home
Tegle Zara Home
Fotelja Zara Home
Stolić Zara Home
Vaze Zara Home

Fotografije: IKEA, H&M Home, Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0