Novi Porsche Macan je službeno vozilo ovogodišnje Met Gale!

Novi, potpuno električni Macan zauzet će središnje mjesto najvažnije modne večeri u godini

Danas je objavljeno da je novi Porsche Macan, na čijoj smo svjetskoj premijeri prisustvovali u siječnju, službeno električno vozilo Met Gale, najvažnije modne večeri godine koja se održava svake godine prvog ponedjeljka u svibnju. Ova suradnja znači da će gosti bala biti među prvima u svijetu koji će iskusiti novi potpuno električni Macan dok se voze do Metropolitan muzeja.

Paralelno s time, Porsche radi s Vogueom na produkciji brendirane serije sadržaja pod nazivom “True Essence”, s epizodom u kojoj se pojavljuje Catherine Holstein, osnivačica i kreativna direktorica modnog brenda Khaite. S Vogueom, Porsche će predstaviti novi automobil u digitalnim i tiskanim oglasima, a zaokružujući suradnju, proizvođač automobila će dati značajan financijski doprinos The Costume Institute kako bi podržao i ohrabrio njegov rad u umjetnosti.

“Porsche i moda su usko povezani, i to već desetljećima”, rekla je Ayesha Coker, potpredsjednica marketinga za Porsche. “I potpuno električni Macan neće biti ništa drugačiji, nudeći neusporedivu razinu prilagodbe kako bismo bili odvažni i jedinstveni kao i svaki naš kupac. Suradnja s Met Galom savršeno je okruženje za podizanje upečatljivog novog dizajna Macana, budući da je to događaj koji prati cijela modna industrija”.

Za nekoliko dana, u ponedjeljak, uživat ćemo u praćenju ovog najvažnijeg događaja u godini koji svake sezone željno iščekujemo zbog dizajnerksih lookova najslavnijih osoba današnjice!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0