Novi pariški hotel koji svi obožavaju

Putovanja su visoko na listi prioriteta tijekom ljeta, a s obzirom na toliko predivnih destinacija, a i novootvorenih boutique hotela, ne znamo kud bi prije! Pariz je uvijek dobra ideja, a upravo je u francuskoj prijestolnici ovih dana otvoren novi hotel La Fantaisie. Smješten u srcu Pariza, La Fantaisie je skriveni dragulj koji besprijekorno spaja sveremensku ljepotu, besprijekoran dizajn i gostoljubivost bez premca. Interijer i eksterijer hotela odišu retro pariškim chicom, a za izgled hotela bio je zadužen svjetski poznati dizajner interijera Martin Brudnizki.

Šarmantno uređen restoran, elegantne sobe u kojima se možete kupati u kadu s pogledom na pariške krovove, umirujući spa centar opremljen Holidermie kozmetikom te rooftop bar samo su dio toga što se može pronaći u ovom hotelu. Uz to što se nalazi uz Pigalle koji je prepun života, ovaj je hotel oaza povijesti, ali i prirode jer ga krasi velik vrt.

S promišljeno dizajniranim sobama za goste, La Fantaisie nudi utočište udobnosti i sofisticiranosti. Sveukupno 63 sobe i 10 apartmana, od koje neke krasi veliki balkoni, pružaju potpuni bijeg od užurbanog urbanog okruženja vani koristeći vrtlare iz 16. stoljeća, braću Jacquesa i Jeana Cadeta, koji su živjeli u ulici u kojoj se hotel nalazi, kao inspiraciju za dizajn.

Brudnizki je koristio paletu nježnih i sunčanih boja za kreiranje zanimljivih interijera koje krase stropovi ukrašenii tapetama s cvjetnim motivima, tako uspješno stvarajući zamišljeni vrt.

U hotelu je smješten i restoran Golden Poppy, iza kojeg stoji chefica Dominique Crenn, vlasnica tri Michelinove zvjezdice koja je revolucionalizirala gastronomsku scenu Kalifornije. Riječ je o prvoj ženi koja je osvojila čak tri zvijezdice u Sjedinjenim Američkim Državama, a koja se zalaže sa održivost u kuhinji s korištenjem lokalnih namirnica te uvođenjem zero-plastic i zero-waste filozofije. Stakleni strop i interijerirestorana inspirirani su starinskim staklenikom u vrtu koji povezuje goste s prirodom.

Osim u restoranu, uživati možete i u baru s pogledom na Pariz Sur Le Toit, kao i predivno uređenom spa centru, a sve što tjoš trebate znati o ovom novom pariškom it mjestu, doznajte na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, La Fantaisie

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0