Novi hrvatski brend kupaćih kostima koji je pokorio Instagram

Peau je novi hrvatski brend kupaćih kostima koji je u vrlo kratkom vremenu dokazao da će ovog ljeta biti rado viđen gost svake plaže. Iza ovog cool brenda kriju se poznata zagrebačka manekenka i influencerica Mia Matić i njezina najbolja prijateljica Ema Pilić. Kako su obje nakon završenih fakulteta počele raditi, Mia u modnoj industriji, a Ema na području brendinga i prodaje, logičan slijed bio je da udruže snage i pokrenu nešto svoje.

“Zajedno smo došle na ideju da pokrenemo svoj brend kupaćih kostima, zato što svako ljeto imamo istu misao kako je gotovo nemoguće pronaći jednostavan i klasičan badić po pristupačnoj cijeni, a da je kvalitetom bolji od ponude high street brendova”.

Kolekcija se sastoji od 10 modela, a uključuje i jednodijelne i dvodijelne modele. Posebnost ovog brenda je što se krojem svi kostimi mogu dodatno prilagođavati pa se jedan model može nositi na nekoliko različitih načina.

Mia Matić i Ema Pilić

Badići su dostupni u prekrasnim neutralnim tonovima kao što su klasična bijela, crna i bež, te jedinstvenim tobacco, maslinasto zelenoj i vatreno narančastoj koja ostavlja bez daha na prvi pogled.

Ime brenda dolazi od francuske riječi Peau i znači koža, a proizašlo je od ideje da su badići ljetni nastavak naše kože. “Kampanjom smo htjele postići osjećaj koji svi želimo ljeti na plaži, a to je da smo pune samopouzdanja, da se osjećamo ugodno u svojoj koži, seksi i nesputano”. Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda www.peau.hr.

Modeli: Mia Matić, Nina Petreš

Fotografija: Nemanja Gašić

Frizura: Salon Teuta

Kreativno vodstvo: Ema Pilić, Nemanja Gašić, Mia Matić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0