Predivan hotel na Amalfi obali spaja šarm i luksuz na najljepši mogući način

Raskošnu, talijansku obalu Amalfi mnogi nazivaju najromantičnijim mjesto na svijetu, a ljeti je popularna destinacija za godišnji odmor. Sunce, more, fascinantna priroda, ukusna hrana i vino, kultura i povijest te šarmantno uređeni hoteli, ono je što ovu obalu čini zaista posebnom. A takav je i nedavno otvoren, luksuzni hotel s pet zvjezdica Borgo Santandrea, skriven u stijeni koja se uzdiže iznad plaže s kamenčićima.

Hoteli se na ovoj obali prostiru od planina do mora, zato je i pogled toliko lijep, a Borgo Santandrea definitivno pripada u najluksuznije i najljepše uređene. Spoj mid-century obilježja i namještaja te detalja u talijanskom stilu djeluje nevjerojatno šarmantno, a kada se svemu tome pribroji vrhunski dizajn i vrhunska usluga jasno je da je riječ o hotelu ćete poželjeti ostati zauvijek, i bez da vidite pogled koji iz sobe puca na morsku pučinu, kao i privatne bazene i terase koje pojedini apartmani imaju.

Iz hotela s 45 dizajnerskih soba i apartmana se pruža pogled na pitoreskni gradić Conca dei Marini i prirodne ljepote koje ga okružuju, a u možete uživati i u pogledu na interijer ili terasu uređenu u mediteranskom, plavo-bijelom stilu. Gotovo sav namještaj u hotelu je vintage ili izrađen u mid-century stilu – primjerice, po uzoru na komade Gia Pontija, a to je zato što se na njegovom mjestu prije nalazio hotel izgrađen u šezdesetima.

Autentičnost je tako, veoma bitna, pa se odaje počast i Italiji u interijeru i kroz detalje poput staklenih venecijanskih lampi. Neki od komada namještaja su iz privatne kolekcije vlasnika hotela, kako bi se još dalo na jedinstvenosti, a za preuređenje je bio angažiran arhitekt Bonaventura Gambardella.

Sofisticirane i šarmantno uređene sobe i apartmani, privatna plaža s beach klubom te vrhunska kuhinja, samo su dio toga što nudi ovaj hotel koji poziva na opuštanje i sa svojim privatnim terasama te velikim bazenom. Dostupni su aparmtani Junior, Executive, Deluxe s terasom te Premium s privatnim bazenom čija se veličina kreće od 45 do 105 metara kvadratnih te dvije vrste soba – Superior i Deluxe koje su dostupne u veličinama od 30 do 4o metara kvadratnih, kako bi luksuz bio na razini za koju god opciju se odlučite.

Hotel Borgo Santandrea zaista je utočište mira i relaksacije smješteno u srcu Amalfi obale, 90 metara iznad razine mora, s kojeg se pruža pogled na jednu od najromantičnijih destincija na svijetu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Borgo Santadrea

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0