Novi hit film na Netflixu je “The Adam Project”

Prema novim statistikama gledanosti koje je Netflix implementirao još u studenom, film “The Adam Project” eksplodirao je s 92,4 milijuna sati gledanja od strane pretplatnika servisa za tjedan koji završava 13. ožujka.

U glavnoj ulozi je Ryan Reynolds kao pilot po imenu Adam Reed, koji upoznaje dvanaestogodišnjeg sebe dok putuje kroz vrijeme u 2022. Walker Scobell glumi dvanaestogodišnju verziju Ryana Reynoldsa u prilično uvjerljivoj izvedbi, hvatajući Reynoldsove dosadne ili duhovite (ovisno o vašem raspoloženju ili ukusu) dosjetke. Mladog Adama maltretiraju i redovito ga suspendiraju iz škole, na zaprepaštenje njegove majke (glumi je sjajna Jennifer Garner).

Jedna od najboljih stvari u ovom filmu je interakcija između Adama i njegovog mlađeg ja. Reynolds i Scobell čine sjajan duo, odlično se najdopunjujući sarkastičnim primjedbama. Osim Reynoldsa, Garner i Scobell, u ostalim ulogama su Zoe Saldaña i Mark Ruffalo.

U kolovozu prošle godine, film “Free Guy”, u režiji Levyja s Reynoldsom u glavnoj ulozi, bio je veliki hit zaradivši 121,6 milijuna dolara u zemlji i 331,5 milijuna dolara na globalnoj razini. Očito je ovaj dvojac otkrio tajnu uspješnog filma, tako da se veselimo vidjeti što iduće spremaju!

“The Adam Project” stigao je na Netflix u petak, 11. ožujka, tako da ga možete pogledati već danas!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0