Novi Fenty Beauty proizvod se prilagođava svakom tenu i zato se jako brzo rasprodaje

Beauty brend glazbenice Rihanne je u samo nekoliko godina postao jedan od najtraženijih i najprodavanijih beauty brendova na svijetu. Razlog tome nije samo popularnost vlasnice brenda Fenty Beauty, već i široki raspon makeup proizvoda i nijansa. Inkluzivnost je jedna od misao vodilja ovog brenda pa nas ne čudi da su ovaj proizvod predstavili u novoj “The Summatime” limitiranoj kolekciji.

 

Novi proizvod Fenty Beauty Match Stix Color Adaptive Cheek + Lip je multipraktik stick za obraze i usne. Ovaj kremasti stick garantira najljepšu univerzalnu ružićastu boju koja se uz pomoć inovativne tehonologije prilagođava aposlutno svim tonovima kože. Reagira na prirodnu kemiju kože kako bi se stvorila nijansa prilagođena vašem tenu, odnosno ona koja vam najbolje pristaje.

 

Novi Fenty Beauty stick ima sedefasti, odnosno glowy finiš te se blenda ravnomjerno i glatko. Ovaj se proizvod može korisiti sa i bez tekuće podloge na licu, a zbog formule će i njegovati kožu – bit će hidratantan i hranjiv.

 

Cijena ovog multipraktika iznos 39,99 eura, društvene mreže već su oduševljene rezultatima koje pruža, a dostupan je za narudžbu putem službene stranice brenda.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Fenty Beauty

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0