Nove Izipizi sunčane naočale u bojama su super asesoar za proljeće

Iako smo kalendarski još uvijek u najhladnijem godišnjem dobu, proljeće stiže i topliji dani sve su bliže! Dulji dani u nama bude optimizam i prizivaju trenutke opuštanja, druženja u prirodi ili na suncem okupanim terasama, sve one dragocjene trenutke u kojima osvještavamo prisutnost u sadašnjem trenutku i pomislimo – ‘ko o ovo može platit’…

Francuski brend IZIPIZI nas svojom novom “Oasis” kolekcijom želi podsjetiti da ćemo uskoro opet uživati u svježem povjetarcu vrelog ljetnog dana. Svojim veselim, i živim bojama, kolekcija slavi dijeljenje i uživanje u prekrasnim ljetnim mjesecima ispunjenih plesom i glazbom. Kolekcija je prožeta predivnim nijansama roza, smeđe, plave, zelene i narančaste boje.

Svevremenskim IZIPIZI okvirima i ovog puta nadjenuta su maštovita i sugestivna imena, pa će tako slatka muka biti odabrati omiljenu nijansu, a hoće li to biti Desert Rose – dinamična i nježna ružičasta kao savršen simbol sreće i utjelovljenje pozitivizma, kamenito smeđa Arizona Brown, koja će vas odvesti u život ispunjen retro stilom, toplinom i ljepotom, Blue Mirage, čiste plave boje koja jednostavno zrači radosnom energijom ili Joyful Cloud, koji u predivnoj mješavini narančaste i plave boje sa zelenim detaljima emitira meku i razigranu energiju, na vama je da odlučite.

Budući da kolekcija “Oasis” izlazi upravo uoči Valentinova, dana kada se slavi ljubav, kolekciju su predstavili dugogodišnji zaljubljenici u francuski brend, modna stilistica i model Ivana Vukušić i njezin partner, dizajner, Ivan Levak. Posebne IZIPIZI trenutke grafičkim je intervencijama uredio dizajner Ante Begić.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0