@clairerose

Nove Hermès natikače koje će biti ekstremno popularne ovog ljeta

Uz klasične Oran natikače te chunky Chypre koje su dominirale protekla dva ljeta, ova sezona proći će u znaku novih Hermès natikača. Minimalistički model Hermès Georgia idealan je za one koji traže nešto suptilniji, elegantniji model u kojem je slovo francuske kuće H vidljivo, ali u novoj, reinterpretiranoj verziji.

@clairerose

Za razliku od Chyprea nešto robusnije siluete te klasičnog Orana s debelim remenčićima, na Georgia natikačama remenčići su ekstremno tanki zbog čega model izgleda jako elegantno i prikladan je i za nošenje u večernjim prilikama – odlično će izgledati i uz dugačku, svečanu haljinu, a možete ga isfurati iz uz svijetle traperice i bijelu majicu za svakodnevni sofisticiran look. Uz remenčiće u obliku slova H, krasi ih i manji remenčić oko palca, izrađen u kontrastnoj nijansi.

Sandale su izrađene od mekane, brušene ovčje kože u Italiji, a osim u kombinaciji boje konjaka i crne, ove će natikače biti dostupne i u drugim bojama. Influencerica koja njeguje “quiet luxury” stil, koji je trenutačno jako popularan, Claire Rose Cliteur, već ih je nabavila, a sudeći po reakcijama na njezinom Instagram profilu, ovo će biti jedne od najpopularnijih natikača sezone.

Cijena Hermès Georgia sandala iznosi 585 eura, pa ako uskoro putujete u neki grad u kojem se nalazi butik ove francuske kuće obavezno istražite ima li ovaj model u prodaji jer bi mogao biti rasprodan već do početka ljeta. Kad su se pojavile Chypre sandale nastala je pomama za njima koja je rezultirala time da su bile rasprodane po cijelom svijetu, a sličan bi se scenarij mogao dogoditi i s ovim natikačama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Hermès 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0