Nove Dior x Air Jordan 1 tenisice želimo odmah!

Jedna od najiščekivanijih suradnja, ona o kojoj već mjesecima čitamo, napokon je došla u prodaju. Suradnja između Nikea tj. Jordan Branda i Diora spojila je jedne od najpopularnijih modela tenisica s prepoznatljivim Diorovim logotipom. Tenisice dolaze u dva modela, klasičnom visokom Dior x Air Jordan 1 High, te onom niskom Air Jordan 1 Low modelu.

Suradnja najavljena prošle godine u Miamiju, u sklopu Diorove pre fall revije ove godine obilježava 35. godišnjicu Air Jordan tenisica. Pri kreiranju tenisice u suradnji s Diorom, francuska modna kuća imala je isti pristup kao i pri kreiranju torbi – samo najbolja koža u sivoj boji dolazila je u obzir, a cilj je bio najluksuznija Air Jordan 1 tenisica ikada.

Cijela proizvodnja smještena je u Italiju, a svaki par ima ugraviran svoj broj jer je napravljeno samo 8500 visokih te 4700 niskih modela.

Po cijeni od 1900 € ovo je jedna od skupljih tenisica na tržištu i najskuplja Air Jordan tenisica ikada napravljena. Naravno, to nije spriječilo potpuno ludilo i pomamu pa već sada, ako online niste uspjeli nabaviti tenisice, to možete napraviti za skromnih 20.000 € na crnom tržištu.

Tenisice će biti dostupne i u odabranim Dior dućanima, a uz njih stiže i prigodna mini kolekcija odjeće.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0