Nova Zara Home x Cabana kolekcija inspirirana je boemskim duhom

Zara Home predstavlja novu kolekciju za blagavaonice u suradnji s Cabanom, kultnim milanskim časopisom za interijere i markom kućnih potrepština. Kolekcija Cabana x Zara Home sa živopisnim stolnjacima s uzorkom, šarenim staklenim posuđem i posuđem ukrašenim šarmantnim cvjetnim motivima savršena je za slojevitost, kombiniranje i usklađivanje. Svaki pažljivo dizajniran komad odražava elegantan, boemski duh Cabane.

Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice Cabana Magazina, kolekcija dočarava radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture.

Odaje počast izgubljenim i starim tradicijama sa svojim šarenim detaljima i upečatljivim vezovima te slavi oboje, uzbuđenje oko putovanja i utočište doma, a svaki komad je kreiran kako bi dočarao zadovoljstvo i zabavu sakupljanja. S ciljem da se što bolje prenese upravo ta atmosfera, kolekcija je fotografirana u izvanrednom okruženju Ville Ronche, vile iz 17. stoljeća u blizini Venecije, koju je dizajnirao vizionarski talijanski scenograf Renzo Mongiardino.

Cabana je globalni lifestyle brend, omiljen zbog svog kolekcionarskog časopisa koji se objavljuje svakog proljeća i jeseni – i elegantnih, veselih kućnih potrepština inspiriranih veličanstvenim pričama o putovanjima i pričama o kolekcionarstvu. Osnovan 2014. od strane glavne urednice Martine Mondadori, kreativnog direktora Christopha Radla i izdavača Gianluce Reine, časopis Cabana vrlo brzo je osvojio svijet luksuznog izdavaštva i nastavlja nadahnjivati globalnu zajednicu ljubitelja dizajna i putovanja.

Kolekcija je dostupna od 22. ožujka na službenoj stranici Zara Home te u odabranim trgovinama.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0