Nova verzija obožavane Bottega Veneta Andiamo torbice koju će uskoro svi nositi

Dizajnerske su torbice omiljen komad brojnim modnih obožavateljica jer se radi o onome za koji doista vrijedi uložiti. Torbice koje nose potpis nekih od najprepoznatljivijih modnih kuća današnjice, komad su koji ćete imati uz sebe godinama, pa tako i prenositi generacijama. Unatoč tome što se pritom većinom radi o klasicima čija popularnost već godinama dominira, toj listi pridužujemo novi model talijanske kuće Bottega Veneta Andiamo Parachute!

Model Andiamo već se neko vrijeme nalazi na našoj listi želja i nije novitet ove kuće. Međutim, torba je prvotno predstavljena kao clutch model idealan za večernje izlaske i svečanije prilike, no ovaj je novi više namijenjen kao idealna torba za svaki dan.

@kelsey_kotzur

Replying to @cath here she is 👰🏻‍♀️🤍 #bottegaveneta #andiamo #bottegaandiamo 🍦🤍🫶🏻🔆👰🏻‍♀️

♬ original sound – Bradan

Poput gotovo svih obožavanih modela kuće i ovaj je izrađen intercciato tehnikom, odnosno umijećem tkanja kože koji čini komade ove čine prepoznatljivima. Torbu krasi i simboličan metalni i zlatni detalj čvora i odvojivi remen za rame. Kuća je ovaj model predstavila u dvije veličine; dok manju možete kombinirati uz svečanije prigode, veći će model poslužiti kao idealan go-to odabir za svaki dan.

@jessiejtaylor

Replying to @Colby Taylor Andiamo review! 👜👜👜 #bottegaveneta #bottegavenetabag #andiamo #bottegaandiamo

♬ original sound – jessiejtaylor

Manji je model predstavljen u tri boje: mint zelenoj, bijeloj i prepoznatljivoj, čokoladno smeđoj nijansi kuće. Veći je model kuća servirala u dvije nijanse – sivo-zelenoj i smeđoj nijansi.

Torba je dostupna na službenoj stranici talijanske kuće: manja verzija je dostupna po cijeni od 3500 eura, dok je veća verzija dostupna za kupnju po cijeni od 4900 eura. U dizajnerske se torbice uvijek vrijedi uložiti, a kupnjom ovog svevremenskog komada nikad nećete požaliti. U galeriji otkrijte sve modele koje je kuća predstavila.

Large-796571VCPPT3401_ALarge-796571VCPPT2190_ALarge-796569VCPPT9195_ALarge-796569VCPPT8060_ALarge-796569VCPPT2190_A

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bottega Veneta 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0