@43einhalb

Nova verzija adidas Originals Samba tenisica koja još uvijek nije rasprodana!

Ako postoji model tenisica do kojeg je trenutačno gotovo pa i nemoguće doći onda je adidas Originals Samba model. Te je legendarne tenisice kreirao sam Adi Dassler, osnivač sportskog brenda, kako bi nogometaši dobili prikladan par za teren te je od 40-ih godina prošlog stoljeća jedan od najpopularnijih modela.

@43einhalb

No, ove je godine zaista “eksplodirao” te se “Sambice” u crno-bijeloj, klasičnoj varijanti, gotovo ne mogu nigdje pronaći. Brend je kreirao i ljetnu verziju ovog popularnog modela koja je začudo još uvijek dostupna na nekoliko online shopova s tenisicama. Riječ je o colorwayju pod nazivom “Ftwr White/Wonder Clay/Crystal” koji se ističe puder ružičastim crtama te detaljima na stražnjoj strani tenisice te jeziku u toj boji.

Sneakersnstuff

Ljetnom izgledu ovih tenisica doprinosi i prirodna boja gume na đonu, poput one koji krasi i adidas Originals Gazelle Indoor model. Umjesto crnih detalja od kože i tamnog đona, tako dobivate svijetliju varijantu ovog modela, a ono što ostaje isto je glatka bijela koža od koje su tenisice izrađene te kapica od brušene kože u sivoj boji. S unutarnje strane tenisica, zaštitni znak brenda adidas, poznate tri crte, izrađene su od kože u bijeloj boji.

Sneakersnstuff

Ovaj model adidas Originals Samba dostupan je za kupnju putem stranica Sneakersnstuff i 43einhalb u ženskim veličinama, dok se muški brojevi mogu pronaći na Afew Storeu. Cijena tenisica iznosi 120 eura, a ako želite ugrabiti svoj par, požurite s kupnjom jer bi se uskoro mogle rasprodati.

Sneakersnstuff

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Sneakersnstuff, 43einhalb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0