Nova suradnja Virgila Abloha

Planirate li posjetiti Pariz u iduća tri mjeseca, posebnu pažnju mogla bi vam privući zanimljiva suradnja Virgila Abloha, glavnog kreativca muške linije Luis Vuittona i Off-Whitea te muzeja Louvre.
U čast 500 godina od smrti Leonarda Da Vincija, Louvre će s Virgilovim brendom Off-White predstaviti kapsularnu kolekciju odjeće koja će slaviti lik i djelo slavnog Da Vincija.

Osim što ćete uživati u najvećoj predstavljenoj Da Vincijevoj izložbi, bit ćete u prilici kupiti i Off White odjeću kreiranu samo za ovu priliku, koja kombinira Da Vincijeve slike i Off-White logotip.

U ovoj su kapsularnoj kolekciji dvije slike bile posebno ukomponirane – Djevica i dijete te Sveta Ana. Virgil je želio spojiti dva naizgled nespojiva svijeta – modu i visoku umjetnost. Bilo mu je posebno bitno dokazati da bilo koje mjesto, ma koliko ekskluzivno izgledalo, može biti dostupno svima. Želio je dokazati kako osoba može biti zainteresirana iskazati ekspresiju sebe putem različitih kanala i da kreativnost ne mora biti vezana samo uz jednu disciplinu. Smatra kako je Da Vinci među prvim umjetnicima koji je živio po tom principu, baš kao što to pokušava i sam dizajner.

Osim u muzeju, kolekcija je dostupna i online, na Off-White.com i Farfetch.com.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0