Nova Mihano Momosa bridal kolekcija je nešto najljepše što smo vidjeli u posljednje vrijeme

Malo je dizajnera u regiji koji svojim kreacijama, pogotovo onih svečanim, sa svakom kolekcijom iznova ostave bez daha. Uvijek vjeran svojem potpisu, ali nikad dosadan, modni dizajner Mihano Momosa ovih dana predstavio je najnoviju kolekciju vjenčanica koja zrači suptilnošću i snagom, obuhvaćajući esenciju očaravanja i osnaživanja. Ova bridal kolekcija, koja se nalazi među najljepšima na tržištu, prožeta šapatom ljubavi i snage, zrači nebeskom privlačnošću te odjekuje toplinom romanse i snagom ženstvenosti.

Zaljubljenost je ključna riječ koja obuhvaća srce i dušu ove kolekcije – kako i priliči kad je riječ o haljinama za taj poseban dan. Svaki odjevni komad, pažljivo izrađen s ljubavlju i posvećenošću, utjelovljava esenciju zaljubljenosti, tkajući priču o neograničenoj strasti i nepokolebljivoj posvećenosti. Dok ljubav prožima tkanje postojanja, ona obasjava svaku haljinu opipljivom energijom, izražavajući gracioznost i privlačnost.

U ovoj nebeskoj simfoniji ljubavi i osnaživanja, kolekcija premašuje konvencionalne granice, nudeći raznolik izbor koji odgovara jedinstvenom stilu i osobnosti svake mladenke.

Od veličanstvenih haljina s dugim šlepovima do elegantnih odijela, koja zrače sofisticiranošću i od šik kratkih haljina, koje zrače modernošću do svevremenskih klasika, koje bude nostalgiju, postoji komad za svaku nevjestu da uživa u svom trenutku očaravanja.

Mihano Momosa kolekcija vjenčanica je simfonija zaljubljenosti i osnaživanja koja odjekuje u srcima zaljubljenih i sanjara podjednako. Svojom izvanrednom zanatskom vještinom, svevremenskim dizajnom i nepokolebljivom posvećenošću izvrsnosti, Mihano Momosa nastavlja redefinirati granice odjeće za vjenčanja, inspirirajući generacije koje dolaze.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Kreativno vodstvo: Mihailo Anušić

Modni asistent: Kosta Đermanov

Voditeljica ateljea: Aida Kojić

Fotografije: Mihailo Anušić

Model: Kateryna Hvozdukhina

Makeup: Zlata Blagojević

Kosa: Aleksandar Gligorievski

Set design: Jana Štrbac

PR: Ana Šegina, Slađana Radanović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0