@zinafashionvibe

Nova Louis Vuitton torba koja je zaludila društvene mreže

Louis Vuitton francuska je modna kuća koja je među današnjim modnim entuzijasticama, najviše obožavana zbog torbi. To ne čudi s obzirom na to da kad se radi o dizajnerskim komadima, modne obožavateljice najčešće ulažu i kvalitetne kožnate torbe koje će iznova nositi godinama. Unatoč tome što su kultni modeli i dalje najcjenjeniji, a time i najtraženiji, posljednjih se tjedana doima da se jedan novi komad francuske kuće nameće kao dominantan – model torbice Low Key Hobo.

@tylynnnguyen

Modni je to dodatak koji konstantno viđamo na društvenim mrežama i nesumnjivo je da je omiljen među influencericama. Unatoč tome što se radi o tek predstavljenom modelu, njegov je uspjeh već značajan, a to je upravo zbog svestranosti torbe. Naime, kao što je torba njujorškog brenda The Row doživjela velike uspjehe unatrag nekoliko mjeseci, takav će slučaj biti i s ovim modelom.

@zinafashionvibe

Kvalitetna tote torba, čija je veličina takva da može odgovarati kao idealna torba za svaki dan, a dizajn toliko jednostavan i svevremenski, ima sve komponentne zbog kojih se radi o obožavanom komadu.

@paulaordovas

Sa svojim minimalističkim linijama i vrhunskom izradom, torbica Low Key Hobo utjelovljuje tihi luksuz. Izrađena od teleće kože, ova torba s podstavom od brušene kože, savršen je prikaz moderne i opuštene siluete. Podesivi remen naglašen je elegantnim ugraviranim lokotom, inače legendarnim potpisom kuće. Dizajn torbe je prostran i profinjen, u njega stanu sve dnevne potrepštine i predstavljen je u paleti nenametljivih nijansi – crnoj, bijeloj i konjak.

Ova torba je idealan odabir za svakodnebnve kombinacije, jer zbog funkcionalnosti i profinjenog izgleda, odgovarat će svakoj će prilici i svakoj modnoj kombinaciji.

Torba je dostupna za kupnju u buticima francuske kuće i na službenoj stranici po cijeni od 3200 eura. Zasigurno se radi o komadu u koji vrijedi investirati s obzirom na to da vam ovakav svevremenski dizajn nikad neće dosaditi!

@hannnahhtaylor
@luciabarcena
@luciabarcena
@allegrashaw

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Louis Vuitton 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0