Nova linija adidas Sportswear, čije je zaštitno lice Jenna Ortega, napokon stigla u Hrvatsku

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z. Mlada glumica koja se proslavila ulogom Wednesday Addams u istoimenoj  Netflixovoj seriji ove godine postavlja trendove u modi, makeupu, frizurama… Svi pripadnici generacije Z žele izgledati kao ova glumica! Upravo zato je i omiljeni sportski i lifestyle brend adidas odabrao Ortegu kao zaštitno lice svoje nove modne linije Sportswear. Nedavno predstavljena u svijetu, nova adidasova kolekcija napokon je stigla i u Hrvatsku. 

Rođen za sport, namijenjen modi. Tako adidas opisuje svoju novu liniju odjeće i obuće koja savršeno upotpunjuje ponudu Originals i Performance kolekcija. Sportswear linija proizvoda ima za cilj unaprijediti svakodnevne odjevne kombinacije svježim izgledom i dizajnom pružajući pritom višenamjensku udobnost. Nova kolekcija nudi jednostavne krojeve i svježe boje, a fokus pritom stavlja na udobnost. Baš kao i Ortega kojoj su udobnost i sloboda izražavanja kroz modu izuzetno važne. Svojim javnim nastupom, ali i osobnim pristupom, glumica se savršeno uklapa u adidasovu viziju stavljanja pripadnika generacije Z u prvi plan. 

“Ulažem puno energije u način na koji se izražavam jer znam koliku moć to može imati u inspiriranju drugih mladih ljudi. Prihvaćanje svega što jesam i za što se zalažem dio je osobnog putovanja i kroz nova iskustva učim i otkrivam sve više svojih osobina. Veliki sam pobornik iskazivanja različitih težnji, strasti i osobina, bilo da je to kroz ono što radimo, nosimo ili zagovaramo. Jedan je to od razloga zašto sam i bila toliko uzbuđena raditi s adidasom na ovoj kampanji”, izjavila je zvijezda nove generacije o suradnji s adidasom.

Ovom globalnom kampanjom adidas želi inspirirati generaciju Z da ne prihvaća biti smještena u različite okvire te da kao odgovor na “etikete” koje joj društvo dodjeljuje ponudi svijetu svoju autentičnost. Iz tog razloga adidas u Hrvatskoj povodom lansiranja nove linije priprema zanimljiva događanja na čak dvije lokacije u Zagrebu: u adidas storeu u Ilici 21 i Sport Visionu u Arena Centru. 

Osim što će posjetitelji od 16. veljače moći isprobati nove komade odjeće i obuće, na navedenim prodajnim mjestima bit će postavljeni touch ekrani na kojima će imati mogućnost kreirati vlastitu etiketu s karakteristikama koje ih najbolje opisuju. Dobivene će oznake moći podijeliti na svojim društvenim mrežama. Uz kupnju artikala adidasovog Sportsweara, kupci će na poklon dobiti platnenu torbu koju će moći personalizirati. adidas Sportswear kolekciju možete pronaći na adidas prodajnim mjestima diljem Hrvatske te u Sport Vision trgovinama i webshopu.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0