Nova L’Erbolario linija miriše na svježinu i ljeto

Zaljubljenike u mirisne kreacije u zagrebačkom Feel Good Caffeu dočekao je osvježavajući novitet iz L’Erbolario laboratorija. Stvorena kombinacijom dviju sorti verbene – Verbena officinalis (Verbena) i Lippia citriodora (Limunovac), nova mirisna kolekcija je oda svježini i dobrom raspoloženju. Iako su to biljke diskretnog izgleda, ove dvije vrste verbene skrivaju neočekivana iznenađenja: Limunovac, kako mu i samo ime kaže, odiše svježim mirisom limuna, dok je Verbena officinalis poznata u travarskoj tradiciji po svojim protuupalnim i opuštajućim svojstvima.

Ivana Pirizović

Linija Verbena uključuje parfem citrusnog buketa, proizvode za tijelo koji sadrže ekstrakte i destiliranu vodu iz lišća dviju vrsta verbene. U nastavku otkrijte detalje o svakom od proizvoda koji bi vas mogli zanimati.

Parfem Verbena

Novi miris iz linije krije pravi buket svježine i energije. Pjenušavi, lagani karakter citrusnog voća i limunske verbene u savršenoj ravnoteži zaokružen notama ruže i mošusa.

Gel za tuširanje Verbena

Gel za tuširanje s ekstraktom i destiliranom vodom verbene dat će vašem tijelu potrebnu svježinu i glatkoću. Kupanje ili tuširanje postaje mirisan, bezbrižan trenutak, puneći sva osjetila vitalnošću i energijom. Svakim tuširanjem, mirisne note listova limunske verbene neupitno podižu vaše raspoloženje.

Revitalizirajuća krema za tijelo i ruke Verbena

Verbena ritual za tijelo i ruke koži pruža osjećaj mekoće. Svježa verbena blagotvorno će djelovati na vaše ruke, a citrusne note učinit će ih mirisnima i  nahranjenima. Ulja organskog suncokreta, šljive i masline također pružaju bogato hranjivo djelovanje.

Matea Frajsberger i Ana Vladušić

Verbena Beauty Bag

Savršen dar za uvod u topliji dio godine. Tamnozelena torbica sadrži dva kozmetička proizvoda koja uvijek možete nositi sa sobom: parfem u formatu od 15 ml i revitalizirajuću kremu za tijelo i ruke u tubi od 75 ml. Ne propustite radosnu svježinu verbene!

Iva Miletić Cuhel

Preostaje nam samo isprobati ove novitete koje možete pronaći u ljekarnama i L’Erbolario monobrand trgovini u Zagrebu, te na Pharmeria.hr i na službenoj stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0