Nova kolekcija hrvatskog brenda Lokomotiva stavlja naglasak na haljine

U novoj kolekciji Lokomotiva traga za savršenim primjerkom idealne ljetne uniforme – haljine. U kolekciji se isprepliću minimalizam s maksimalizmom, a pritom se vodilo računa i o ljubiteljicama savršeno krojenih odijela, blejzera i trapera. Haljine su udobne, lepršave, maxi ili mini, mogu se odjenuti i kao dnevne i kao večernje varijante, što je zapravo izvrsno i daje nam mogućnost da uživamo u haljini tokom cijelog dana.

“Produkt moje imaginacije uvijek je odraz mojeg unutarnjeg senzibiliteta u kombinaciji sa raznim vanjskim inputima. U ovoj kolekciji puno pažnje posvećeno je odabiru samih materijala koji su me uvelike inspirirali svojom teksturom, bojom, težinom i načinom na koji se kreću i padaju. Većinom su to materijali poput svile, lana, viskoze i pamuka, što ih čini savršenim suputnikom za vruće ljetne dane. Već spomenuta haljina definitivno je kraljica ove kolekcije, a većinom prevladavaju oversized lagani i lepršavi modeli u kojima je ugodno provesti cijeli dan, bez obzira na temperaturu. Osim haljina – besprijekorno krojena odijela ponovo su prisutna, ovog puta u raskošnoj boji slonovače i sa elaboriranim detaljima na leđima i rukavima. Također i dalje radimo traperice po mjeri, koje su u ovoj kolekciji postale malo kraće i još malo razigranije”, govori dizajnerica.

Poigravanje volumenom, nabiranje materijala, i istraživanje nekih fluidnih kretnji u kontrastu je sa strogoćom i elegancijom besprijekorno krojenih odijela i blejzera, te traperica koje su i dalje prisutne kao komad koje se također izrađuje po mjeri.

Boje u kolekciji savršeno odgovaraju svakoj ljetnoj kulisi, od boje slonovače, predivnih pastelnih tonova, do bubblegum ružičaste, intenzivne fuksije i naravno, uvijek neizostavne, crne. U cijelu priču ubacio se i cvjetni uzorak u formi elaboriranog kaftan – kimona. Sve to čini jednu pravu ljetnu priču – lepršavu, raskošnu, a opet neodoljivo fluidnu i prozračnu.

Kao kulisa za prezentaciju ove kolekcije poslužio je dio grada u neposrednoj blizini novog Lokomotivinog showrooma, kao i unutarnje dvorište zgrade u kojoj se nalazi sam showroom.

Želja je bila prikazati modele u svoj njihovoj ljepoti, u relativno neutralnom ambijentu i u nekom điru koji je sastavni dio Lokomotivine svakodnevnice. Obzirom na brojne izazove tokom snimanja same kampanje, model je silom prilika opet postala sama dizajnerica, a za fotografiju je zaslužna Sara B. Moritz.

Novu kolekciju možete razgledati na Instagramu, Facebooku Lokomotiva, web siteu te osobno u showroomu na adresi Bauerova 22 dogovorom na broj 098-918-6629.

MUA: Simona Antonović

Hair: Salon Glamour

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0