Jučer je u cafe Velvet predstavljena nova proljeće/ljeto kolekcija cipela uglednog skandinavskog brenda obuće ECCO. Nove modeli cipela i torbi odmah su osvojile glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, scenaristicu i kolumnisticu Jelenu Veljaču, tv voditeljicu Nevenu Rendeli Vejzović i modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin. ECCO i za ovo proljeće donosi pregršt novih modela, za sve situacije. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO predlaže nove modele koji će zasigurno biti Vaš najudobniji izbor.ECCO je poznati skandinavski brand obuće koji polako ali sigurno osvaja sve više poklonika. Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje.BYFOLD kolekcija namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izuzetno mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom.
Nova kolekcija sandala biti će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju ove obuće, već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim. Modeli s viskom potpeticama čekaju sve zaljubljenice u život na ˝visokoj nozi˝, dok će ravni modeli zasigurno pronaći svoje poklonike među onima koji preferiraju udobnost tijekom cjelodnevnih aktivnosti u gradu ili prirodi.ECCO je od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju. U svakom proizvodu ECCO kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu. Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka.Ono što je i danas duboko ukorijenjeno u samom DNA branda je specifična filozofija: za stvaranje doista sjajnih cipela potrebna je strast – od dizajna do proizvodnje i maloprodaje. ECCO je danas jedan od vodećih svjetskih proizvođača obuće, sinonim za udobnu i kvalitetnu obuću skandinavskog dizajna.Ukoliko i vi želite nagraditi vaše noge, požurite po ECCO cipele i istaknite se u masi.
ECCO prodajna mjesta: Ilica 14, Arena centar, CC One East, Westgate, CC One Split, Mall of Split, Tower centar Rijeka. U nastavku pogledajte još nekoliko modela iz nove kolekcije.