Minimalistički nakit već je nekoliko sezona najpoželjniji accessories koji želimo imati, a kada uz trend spojite i veliku ljubav prema nakitu te hrvatski proizvod i kvalitetu, onda je uspjeh zagarantiran. Upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog brenda. Amas bijoux je zadarski brend koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće, ali i strano tržište.

Nova proljetna kolekcija Amas nakita donosi nam proljetnu priču s naglaskom na minimalizam, te neka reizdanja starih kolekcija. Uz neke već poznate proizvode kao što su narukvice na konopčiću s inicijalima i anđelima te tanke ogrlice od srebra sa pozlatom, u asortiman su uvedene i nove ogrlice.

IMG_3777

IMG_3850-2 (2)

U kolekciji možete pronaći spojena srca mat površine, velike mat krugove na ogrlicama i narukvicama te narukvice u obliku curica i dječaka. Proljetne i ljetne kolekcije odlikuju i vedre boje, tako da su dostupne i nove boje konopaca za narukvice; svijetlo plava, žuta, pastelno roza, zelena te koraljna boja.

Naša želja je promovirati brend kao hrvatski proizvod, a pri tome nam pomažu naše “domaće snage” (grafički dizajneri, razni obrti i hrvatske tvrtke) s kojima stalno surađujemo i tako oblikujemo finalne proizvode”, kaže vlasnica brenda Petra Mičić Garibović.

Sve njihove modele možete pogledati na službenim Facebook i Instagram profilima brenda.IMG_3836 copy