Nova proljetno/ljetna kolekcija Amas nakita donosi nam nekoliko noviteta, te uz neizostavne ogrlice i narukvice na konopcu donosi i nove modele naušnica kao i mnoštvo bisera.

“Ove godine  smo se iznova zaljubili u naušnice, te su nam upravo one glavni atributi za predstojeću sezonu, i dalje nastavljamo sa jednostavnim i nosivim komadima koji idu na sve outfite!” 

Amas brand svojim nakitom promovira poruke sreće, ljubavi i pozitivne energije pa se i biseri kao simboli ljubavi i sreće izvrsno uklapaju u cijeli koncept Amas-a.  Nježni i delikatni kakvi jesu, biseri imaju status svevremenske elegancije,  no ove sezone ih predstavljamo u nekovencionalnom izdanju, raznolikih, nepravilnih oblika te različitih boja. 

“Uz medljone sa gravurom, koje smo predstavili prošle godine a pokazali su se kao apsolutni hit,  “musthave”  su i okrugle naušnice sa raznim privjescima; srca, biseri, zvjezdice.”  

Amas nakit je na tržištu prepoznat kao kvalitetan nakit od srebra sa više vrsta pozlata. Noviteti u Amas asortimanu već su prepoznati na ulicama, te  se već  mogu vidjeti na streetstyle fotografijama i blogovima.