Zadarski brand nakita – Amas prezentirao je novu kolekciju koja je snimljena u Zadru a dio kolekcije je i posvećen gradu gradu Zadru.
Zimska kolekcija Amas nakita donosi mnoge novitete a najveći je uvođenje personaliziranih komada.

Često nas klijenti pitaju da li mogu na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i sl., stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost. Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana, kazala je vlasnica branda Petra Mičić Garibović.

Osim personalziranog pristupa, Amas je predstavio novu kampanju pod imenom “Amas – love ” sa standardnim minimalstičkim nakitom, krugovi su i dalje zaštitni znak Amas nakita, kao i narukvice na konopcu. Ovogodišnji “musthave” je jednostavna narukvica sa malenim srcem koji je simbol Amas nakita kao i velike naušnice koje su opet u trendu.


Prema uzoru na rozetu na crkvi Sv. Stošije u Zadru izrađene su narukvice, ogrlice i naušnice.

Htjeli smo se na neki način odužiti gradu Zadru te ukazati na sve ljepote koje ima ovaj grad a tako smo i “posudili“ motiv sa Sv. Stošije.

Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra sa pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu.
– Nekoliko komada zadarskog nakita smo već poslali i izvan Hrvatske, a stranci ih kupuju kao i originalni zadarski suvenir.

Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev, dok je model bila zadarska dizajnerica i vlasnica branda “Piccola creations” – Doriana Miletić.

Nakit se može naručiti preko Facebook i Instagram stranica te u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru u Zadru te u Lulu&brands trgovinama u Šibeniku i Splitu.
U pripremi je i web shop na kojem rade mlade snage iz zadarske tvrtke “Up Studio”.